2777
2789

مم شیر خودم رو به دخترم میدم.. اما روزی ۲پیمانه(یک پیمانه شب و یکی روز) میدم بهش(چون کوچیکه همین هجم کافیشه) 

به این دلیل میدم که میرم بیرون نخوام سینمو در بیارم و شاید پیش بیاد که بخوام بزارمش پیش کسی و برم بیرون چون بچه کلاس اولی دارم و.. 

بهداشت میگه نده و سیستم ایمنیشو پایین میاره،، حالا عذاب وجدان گرفتم

شیر خودمم با اینکه موقع خوردنش حجمش خوبه اما موقع دوشیدن یذره میشه... 

چرت و پرته

من پسرم تا ۵سالگی مریض نشد فقط ۱بار تو مسافرت بیماری همه گیر بود اونم

☚☜𓊉〖 اسم کاربریم 𝄞 بارون پائیزی〗 𓊈 ❀ ✿ این کاربری مهرماه ③⓪④① واگذار شد ❅متاسفانه امکان تغییر نام کاربری وجود نداشت❉ تا الان خواننده خاموش بودم❈ تاپیکها هم برای بنده نیست❁ برای کاربر قبلیه✺

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا بچه ی داداش من شیرمادر خوردن اونم عروسمون ماشالله تغذیه عالی ولی بازم بچه هاش زود به زود مریض میشدن فرقی نداره بنظرم 

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

سیستم ایمنیش رو پایین نمیاره. اگه شیر خودت رو هم میدی آنتی بادی هات به بچه میرسه. اینجوری نیست که شیرخشک ضعیف بکنه. من از کامنتای کاربرا متوجه شدم توی بهداشت خیلی عذر میخوام چرت و پرت میگن.

من بچه ی اول شیر خودمو دادم.

مدام مریض بود.

بچه ی دوم شیر خشک دادم..تا الان که یکسالش ۵ بار بستریش کردم..

در کل نظر من ربطی نداره.

ولی بدون من اول کم بعش دادم.بعد از ۴ ماهگی دیگه سینهمو نگرفت

نه اون دو پیمانه چیزی نیس بعدم که شیر خودتو میخوره وقتی بچه مک میزنه خیلی بیشتر از دوشیدن میاد 

من چون پسرم هم میخورد بالا میاورد میدونم موقع مک خیلی حجم زیادتری نسبت ب دوشیدن تخلیه میشه 

اسی دوتا بچه دارم پسرم شیرخشک خورد تو این ۵سال فقط امسال که پیش دبستانی میره مریض شده 

دخترم شیر خودمو خورده از ۶ماهگی تا الان که ۳سالشه ماهی یکبار مریض میشه پدرمو دراورده خودمو لعنت میکنم چرا بهش شیرخشک ندادم

دوستت دارم   مثل! اولین حس گرم لمس دستانت؛همانقدر ارام...همانقدر شرمگین...و همانقدر پورشور...من تورا تا به ابد؛همانقدر بی نظیر دوست خواهم داشت

خداروشکر نت هست میشه کلی مقاله خوند ک سیستم ایمنی چی هست و چه چیزی باعث تقویت و تضعیفش میشه.

الان ک بزرگ شدن ميتونم نظر بدم

کل کلاس مریض میشن بچه من نمیشه.سيستم ايمني شون خوب عمل ميكنه و سد دفاعي سالمي دارن.

البته اينو فقط به شيرخشك ربط نميدم

دلايل ديگه اي هم داره.

خودم ک شیرمادری هستم کلا بیماری نقص ایمنی دارم😇

و هميشه مريض

اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا 

دوستای نازنین سیستم ایمنی فقط سرماخوردگی نیس، ک فقط از سرماخوردن نخوردن بچه هاتون نایجه بگیرید. 

شیرمادر سیستم ایمنی بچه هارو قوی تر میکنه ولی شیرخشک روسیستم ایمنی تاثیری نمیذاره

با دوستان نازنین زیر ۲۵ سال مایل به گفتگو نیستم اگه ندانسته وارد صحبت شدم خودتون بمن اطلاع بدید.