2777
2789
عنوان

سحرم بلاخره امروز زایمان کردم 👩‍🍼🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 8223 بازدید | 497 پست
میخواد عروس @آنهaدختریhدرمزرعه بشه😎😎😎😎

اووووووه پس مبارکاااااا باشه 💃💃💃💃💃💃

از یجایی به بعد دیگه هیچ تلاشی نمیکنی اشکاتو حروم نمیکنی اعصابتو بهم نمیریزی نسبت به همه چیز خنثی میشی میزنی به بیخیالی و میگی هرچی شد شد اصراری برا بودنش نمیکنی نه امیدی میمونه نه احساسی دیگه حوصله اینکه بشینی ساعت ها بحث کنی و خودتو ثابت کنی رو نداری مقصر تو نیستی نه همه ادما از یجایی به بعد خسته میشن.خسته از بحث خسته از غصه خوردن.گاهی وقتا بهترین چیز سکوته سکوتت خیلی چیزارو میفهمونه_من فقط خسته شدم! :)

عوضی😂😂من طاقت ندارم همش اینو بزاریا😳👈🏻🤰🏻💔@اوج_آسمان میرم خودمو دار میزنم😂😂

😂😂اووف من بیشتر واسه این تلاش میکنم باردار بشم که این روزا رو واست جبران کنم عزیزم

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍این کاربر تا اخر امسال باردار میشه😍من حتم دارم تا زمستون باردار میشم میدونم خدا دامنم رو سبز میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂اووف من بیشتر واسه این تلاش میکنم باردار بشم که این روزا رو واست جبران کنم عزیزم

نههههه

میدونستم واسم نقشه چیدی😔👈🏻👶🏻💔

پسرم!کارهای زیادی است که درزندگی ات انجام خواهی داد ومن قول می دهم همان طور که در جستجوی رویاهایت هستی همیشه تو را در قلبم نگه دارم. 

اووووووه پس مبارکاااااا باشه 💃💃💃💃💃💃

💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻عروس چقد خشکله ایشالله مبارکش باد

دوماد چقد عنتره ایشالله مبارکش باد💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍این کاربر تا اخر امسال باردار میشه😍من حتم دارم تا زمستون باردار میشم میدونم خدا دامنم رو سبز میکنه

💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻عروس چقد خشکله ایشالله مبارکش باددوماد چقد عنتره ایشالله مبارکش باد💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻� ...

😳

پسرم!کارهای زیادی است که درزندگی ات انجام خواهی داد ومن قول می دهم همان طور که در جستجوی رویاهایت هستی همیشه تو را در قلبم نگه دارم. 

نهههههمیدونستم واسم نقشه چیدی😔👈🏻👶🏻💔

نه نه نکن شروع نکن من شکر خوردم😐این ایموجی نوزاد رو یادم رفته بود داره😐💔

😳

راستی دوماد از خودمونه

دوماد خوش و اب و رنگه ایشالله مبارکش باد

حالا های های های های💃🏻💃🏻💃💃🏻💃🏻

راستی دوماد از خودمونهدوماد خوش و اب و رنگه ایشالله مبارکش بادحالا های های های های💃🏻💃🏻💃💃🏻💃🏻

دیگه دیرهههه دیگه دیرههه

ریدی ابم قطعه🤐

2810