2777
2789
عنوان

سحرم بلاخره امروز زایمان کردم 👩‍🍼🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 8221 بازدید | 497 پست
دوس دخترش فقط حرفشو میفهمه😂🤷🏻‍♀️

دوس دخترشان داره چپ چپ نگاه می‌کنه عکسشو نگاه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم تو بهترین هدیه خدا به ما هستی 🍼🧸۱۴۰۳/۸/۱۷ دختر دار شدم 👩‍❤️‍👨

😐😐😐یاد خودم افتادم🤐

چرا🤣🙌🏻پشمک و.‌‌‌....؟اون موقعه رو میگی؟😂

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍این کاربر تا اخر امسال باردار میشه😍من حتم دارم تا زمستون باردار میشم میدونم خدا دامنم رو سبز میکنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینو

اخییی بچمووووو🥹🥹🥹

اذیتش نکنیا😡 جای من پیشونیشو ببوس🥲

پسرم!کارهای زیادی است که درزندگی ات انجام خواهی داد ومن قول می دهم همان طور که در جستجوی رویاهایت هستی همیشه تو را در قلبم نگه دارم. 

@نگو_پشمام_بگوچه_جالب

من چرا عکسی نمیبینم 🤔🚶‍♀️

از یجایی به بعد دیگه هیچ تلاشی نمیکنی اشکاتو حروم نمیکنی اعصابتو بهم نمیریزی نسبت به همه چیز خنثی میشی میزنی به بیخیالی و میگی هرچی شد شد اصراری برا بودنش نمیکنی نه امیدی میمونه نه احساسی دیگه حوصله اینکه بشینی ساعت ها بحث کنی و خودتو ثابت کنی رو نداری مقصر تو نیستی نه همه ادما از یجایی به بعد خسته میشن.خسته از بحث خسته از غصه خوردن.گاهی وقتا بهترین چیز سکوته سکوتت خیلی چیزارو میفهمونه_من فقط خسته شدم! :)

2805
چرا🤣🙌🏻پشمک و.‌‌‌....؟اون موقعه رو میگی؟😂

اره😂

پسرم!کارهای زیادی است که درزندگی ات انجام خواهی داد ومن قول می دهم همان طور که در جستجوی رویاهایت هستی همیشه تو را در قلبم نگه دارم. 

دوس دخترشان داره چپ چپ نگاه می‌کنه عکسشو نگاه

😂😂😂میگه ارمان خان دهنتو سرویس میکنم حالا ببین

لباشو

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍این کاربر تا اخر امسال باردار میشه😍من حتم دارم تا زمستون باردار میشم میدونم خدا دامنم رو سبز میکنه

کاش روز زایمانم دوتا عکس خوب میگرفتم😑💔 پنجاه تا گرفتم چرت

اینو

اسی نمیشناسمت ولی قدم نو رسیده مبارک عزیزم🥹🌸😍

انشالا عروسیشو ببینی🥹🥹

از یجایی به بعد دیگه هیچ تلاشی نمیکنی اشکاتو حروم نمیکنی اعصابتو بهم نمیریزی نسبت به همه چیز خنثی میشی میزنی به بیخیالی و میگی هرچی شد شد اصراری برا بودنش نمیکنی نه امیدی میمونه نه احساسی دیگه حوصله اینکه بشینی ساعت ها بحث کنی و خودتو ثابت کنی رو نداری مقصر تو نیستی نه همه ادما از یجایی به بعد خسته میشن.خسته از بحث خسته از غصه خوردن.گاهی وقتا بهترین چیز سکوته سکوتت خیلی چیزارو میفهمونه_من فقط خسته شدم! :)

اره😂

😂😂😂زمین گرده دیگه انه خانوم  

اسی نمیشناسمت ولی قدم نو رسیده مبارک عزیزم🥹🌸😍انشالا عروسیشو ببینی🥹🥹

میخواد عروس @آنهaدختریhدرمزرعه     بشه😎😎😎😎

همین صفحه قبلی ها رو پاک کردم

اره دیدم عزیزم

نوع زایمانت طبیعی بود؟ 

😂😂😂زمین گرده دیگه انه خانوم

عوضی😂😂

من طاقت ندارم همش اینو بزاریا😳👈🏻🤰🏻💔

@اوج_آسمان    

میرم خودمو دار میزنم😂😂

2810