2777
2789
عنوان

سحرم بلاخره امروز زایمان کردم 👩‍🍼🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 8210 بازدید | 497 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@نگو_پشمام_بگوچه_جالب    

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍این کاربر تا اخر امسال باردار میشه😍من حتم دارم تا زمستون باردار میشم میدونم خدا دامنم رو سبز میکنه

ای ننه جان،‌ ماشاالله هزار ماشاالله🧿🧿🧿🧿 خداحفظش کنه عزیزم😍🥰😍🥰

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
2805
ماشالله معلومه تپل مپله😂😍سر عمش رفته😐؟یا مامانش😐؟یا خاله ش😐؟من میگم عمش😐

به خودم رفته 😂

۳۷۰۰ بود وزنش 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم تو بهترین هدیه خدا به ما هستی 🍼🧸۱۴۰۳/۸/۱۷ دختر دار شدم 👩‍❤️‍👨

اینو🤣🤣🤣

عررررر چی میگه با اون دهن بازش😂😂😂😍😍😍😭😭😭

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍این کاربر تا اخر امسال باردار میشه😍من حتم دارم تا زمستون باردار میشم میدونم خدا دامنم رو سبز میکنه

عررررر چی میگه با اون دهن بازش😂😂😂😍😍😍😭😭😭

نمیدونم دختر سحر میدونه😂😂

پسرم!کارهای زیادی است که درزندگی ات انجام خواهی داد ومن قول می دهم همان طور که در جستجوی رویاهایت هستی همیشه تو را در قلبم نگه دارم. 

به خودم رفته 😂۳۷۰۰ بود وزنش

ماشالله بهش😂😍

اسمتم فهمیدم سحری😝

نمیدونم دختر سحر میدونه😂😂

دوس دخترش فقط حرفشو میفهمه😂🤷🏻‍♀️

فداتشم الهی🥺میگذره🥲

فدای منم شو

2810