2777
2789

سلام بچه ها من زایمان کردم بلاخره لنای گلم به دنیا اومد سر زایمان هم گفتم انشالله خواسته تمام نی نی سایتیا برآورده بشه عکس نی نی رو هم انشالله فردا تاپیک میزنم میزارم 🥰خیلی درد دارم خیلی 😖 ببخشیدا اگه جواب کامنت ها رو نتونستم بدم خوب بودم تا اینکه پرستار گفت باید از تخت بیای پایین راه بری😭😱 خیلیییی درد داشت کلییی گریه کردم

@مامان_پسرکوچولو    

@تعلیقی_بدبخت    

@ومپایر_اعظم    

@بگویاسی    

@ملکه455منم    

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم تو بهترین هدیه خدا به ما هستی 🍼🧸۱۴۰۳/۸/۱۷ دختر دار شدم 👩‍❤️‍👨

سلام عزیزم.  قدمش مبارک و پربرکت باشه🌸♥

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

العی الهی عزززززیزززم انشالله ک خوش قدم خوش روزی پرر روزی باشع برات خدا حفظش کنه و برات نگهش داره خیییلی خوشحال شدم انشاللع ک بهتر بشی 

اکیپ سوگولی های سایت#هر کی درخواست بده ماااااادررررشو ..... مث مادر خودم دوست دارم ولی پددددرررررررشو‌ درمیارم،😝😝

پس من چی💔

به هرحال مبارک باشه😍😍

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍این کاربر تا اخر امسال باردار میشه😍من حتم دارم تا زمستون باردار میشم میدونم خدا دامنم رو سبز میکنه

العی الهی عزززززیزززم انشالله ک خوش قدم خوش روزی پرر روزی باشع برات خدا حفظش کنه و برات نگهش داره خی ...

خاله شدی عکسشو نگا

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم تو بهترین هدیه خدا به ما هستی 🍼🧸۱۴۰۳/۸/۱۷ دختر دار شدم 👩‍❤️‍👨

عکسشووو

ای جانم 😍 ماشالاااا 

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

https://s8.uupload.ir/files/inshot_20241107_104952460_8l4b.jpg دخترم

ای جانم قدمش خیر باشه برا منم دعاکن مشکلم حل شه،😢

من کاربر خربوریدان نیستم فقط ایشون رو دوست دارم کارآگاهان سایت لطفاً ایشون رو اذیت نفرمایییید باتشکر،🥰
2810