2777
2789

سلام خانوما من هفته ۲۶ هستم

آخرین سونو هفته ۲۱ رفته بودم که طول سرویکس ۴۲ بود همه چیمم نرمال بود بعد مامانم بیمارستان بستری شد من چند روز خیلی استرس داشتم و سرپا بودم حدودا ۲ هفته پیش بود که دردهای پریودی میومد میرفت روزی ۲،۳ بار هم با فاصله چند ساعت کل شکمم سفت میشد و نفسم بالا نمیومد زنگ زدم دکتر رفتم بیمارستام معاینه واژینال کردن گفتن دهانه رحم بستس دکترمم ۱۰ روز شیاف پروژسترون داد

الان چند روزه که شیافا تموم شدن گه گاهی درد پریودی خفیف دارم صبحم باز وقتی سرپا بودم شکمم سفت شد دراز کشیدم خوب شد چهارشنبه باز نوبت سونو کنترل دارم

چیکار کنم به نظرتون خسته شدم از استرس باز برم بیمارستان؟ یا اینا انقباضای کاذبه؟

فقط 9 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
انقباض کاذب که هست ولی از الان خیلی زوده فقط استراحت کن

یعنی انقباض حتی اگه کاذب باشه بازم خطرناکه؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی انقباض هست یعنی جای بچه خوب نیست  تو فشاره که بیاد بیرون پس استراحت کن🙏 منم انقباض  های رحم داشتم استراحت مطلق شدم

هرچی آرزوی خوبه مال تو ❤

بچه از این به بعد وزنش زیاد میشه و نیاز به استراحت  بیشتری داری امکانش خیلی زیاده با بزرگ شدن بچه فشار بیاره و طول سرویکس کوتاه بشه و دهانه رحم باز بشه و کارت به بیمارستان بکشه منم ۲۷ هفتگی یک روز کامل بیمارستان درد زایمان کشیدم بعدش با دارو های که بهم دادن دردهام فرو کش کرد و استراحت مطلق شدم 😢

هرچی آرزوی خوبه مال تو ❤

بچه از این به بعد وزنش زیاد میشه و نیاز به استراحت بیشتری داری امکانش خیلی زیاده با بزرگ شدن بچه فش ...

ممنون عزیزم آخه دو روز پیش دکتر بودم گفت طبیعیه نگران نباش حتی شیاف هم نداد بهم ولی امروز باز نگران شدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حتما سونو برو خانمی. بهتره مطمئن بشی که همه چی خوبه. در مورد ادامه شیاف هم با دکترت مشورت کن. انشاال ...

از شانس من همیشه آخر هفته ها این اتفاقا برام میفته که هیچ دکتر و سونویی نیست 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممنون عزیزم آخه دو روز پیش دکتر بودم گفت طبیعیه نگران نباش حتی شیاف هم نداد بهم ولی امروز باز نگران ...

منم سر بچه اول زایمان زودرس گرفتم بخاطر انقباض های کاذب  درحالی گه دکتر گفته بود طبیعیه   نه گلم یکم پیگیر باش  دقت کن ببین تو یه روز چندبار انقباض داری  ولی اگرم گفت طبیعیه تو فقط استراحت کن   شیاف هم برات تجویز کرد استفاده کن حتما

هرچی آرزوی خوبه مال تو ❤

منم سر بچه اول زایمان زودرس گرفتم بخاطر انقباض های کاذب درحالی گه دکتر گفته بود طبیعیه نه گلم یکم ...

باشه عزیزم ممنون

شما چند باز در روز انقباض داشتین؟ من معمولا ۲ بار هست اونم در حد چند ثانیه که احساس میکنم شکمم سفت شده

1
5
10
15
20
25
30
35
40
از شانس من همیشه آخر هفته ها این اتفاقا برام میفته که هیچ دکتر و سونویی نیست

آره دقیقا. نمی دونم چرا این جور چیزا یا شب اتفاق می افته یا آخر هفته ها. 

استرست رو تلاش کن کنترل کنی. استرس وضع رو بدتر می کنه. 

باشه عزیزم ممنونشما چند باز در روز انقباض داشتین؟ من معمولا ۲ بار هست اونم در حد چند ثانیه که احساس ...

منم از ۲۷ هفتگی داشتم  روزی یکی دوبار   با پیشرفت بارداری دقت کن زیاد نشه  استراحت کن زیاد سر پا نباش یه وعده غدا درست کن برای وعده بعدی هم باشه  ۴ پنج روز یبار جارو بزن و.. 

هرچی آرزوی خوبه مال تو ❤

ممنون عزیزم آخه دو روز پیش دکتر بودم گفت طبیعیه نگران نباش حتی شیاف هم نداد بهم ولی امروز باز نگران ...

دکترا بعضیا احمقن باید موقع انقباض بهت قرص امپول بده 

استراحت کن فقط برا دسشویی بلند شو 

باید قرص ضد انقباض ایزوپرین.یا نفی یا ...بهت بده دکترتو عوض کن منم ۳ بار زودرس شدم

دکتر احمق منم بهم قرص نداد گفت طبیعی

باشه عزیزم ممنونشما چند باز در روز انقباض داشتین؟ من معمولا ۲ بار هست اونم در حد چند ثانیه که احساس ...

۲ بار فکر کنم مشکلی نیست خواهشا حواست باشه زیاد نشه 

محض احتیاط ب دکترت پیام بده چ قرص ضد انقباضی بخورم بخور دیگه انقباض نمیگیری اب زیاد بخور کنترل میکنه

دکترا بعضیا احمقن باید موقع انقباض بهت قرص امپول بده استراحت کن فقط برا دسشویی بلند شو باید قرص ضد ا ...

ای بابا چه بد

پریروز پیشش بودما گفتم حداقل شیافو ادامه بدم تا خیالم راحت شه گفت نه همه چیزت طبیعیه طول سرویکستم خوبه الکی به خودت استرس میدی ۲ بار شکم سفت بشه نمیگیم انقباض اگه منظم باشه با فاصله کم و با استراحتم خوب نشه اون خطرناکه

ولی امروز که دوباره شکمم سفت شد باز استرس گرفتم

1
5
10
15
20
25
30
35
40