2777
2789
عنوان

میخوام عکس بزارم خواهرم نمیزاره

519 بازدید | 84 پست

همه خانومن فقط کراشم هس 

میخام کراشم ببینه ‌پروفمو

تازگیا عکس جدید نگرفتم وقتشم ندارم حوصله هم ندارم 

لباسمم نیم تنه با شلوار 

بعد خواهرم میگه بازه مناسب پروف نیست 

اه چیکار کنممم 

فکر نکنم عکس با نیمتنه وجهه قشنگی داشته باشه حتی همون کراش هم ببینه خوشش نمیاد فکر کنم 

سلام😍 هرسوالی در مورد خدمات پوست و مو و روتین داشتید در خدمتم 🥰   ۶ساله کار میکنم و آموزش میدم.  تهران هستم      پیجم: Nazi_fara_beauty 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای 😂من دیشب گذاشتم دید بعد برداشتم 

خب اخه میدونی تو اولین نگاه یکم بده باز باشه خیلی

از صورتت نداری؟

چشم خود بستم که دیگر چشم مستش ننگرم 👀💕، ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش :) 🦋☄ 

البته من مشکلی با عکس و پوشش آزاد ندارم 

فقط درمورد نیمتنه گفتم

سلام😍 هرسوالی در مورد خدمات پوست و مو و روتین داشتید در خدمتم 🥰   ۶ساله کار میکنم و آموزش میدم.  تهران هستم      پیجم: Nazi_fara_beauty 
اخه چیکار کنم عکس جدید ندارمممم این عکسم خوبه حیف بازه 😐💔

از صورتت نداری؟

من خودم بنظرم مشکلی نداره ها

چون اولین باره میگم

من خودم دیشب گذاشتم ولی فقط صورت و موهام معلوم بود

الان میگم نکنه بدش بیاد🤣

چشم خود بستم که دیگر چشم مستش ننگرم 👀💕، ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش :) 🦋☄ 

از صورتت نداری؟من خودم بنظرم مشکلی نداره هاچون اولین باره میگممن خودم دیشب گذاشتم ولی فقط صورت و موه ...

از صورتم گرفتم 

شبیه خودم نیس انگار یه ادم دیگه کرده 😐💔 

تازگیا هم گیر کردم تو خونه 

رفتنی هم عجله ای میرم وقت نمیکنم عکس خوب بگیرم 

از صورتم گرفتم شبیه خودم نیس انگار یه ادم دیگه کرده 😐💔 تازگیا هم گیر کردم تو خونه رفتنی هم عجله ای ...

🚶‍♀️عع .... خب اگه حیاط خونتون خوب باشه میتونی اونجا هم بگیریا  ولی خب بستگی ب فضاش داره

یدونه سلفی خوب بگیر...

باید ارایش کنم 

موهام کرااتینه ولی همش تو عکس بهم میخوره 

یا لباسم چروک میوفته

اصلا یه وضعیه 

خیلی رو عکس حساسم 

انقدر گفتن عکس خوب میگیری و ... 

چندماهه الان نمیتونم یه عکس درست حسابی بگیرم 

باید ارایش کنم موهام کرااتینه ولی همش تو عکس بهم میخوره یا لباسم چروک میوفته اصلا یه وضعیه خیلی رو ع ...

سخت نگیر خیلی سخت بگیری بدتر میفته

شل کنی قشنگ ترین عکست میشه

2810