2777
2789

من که نمیتونم تشخیص بدم 

هفته ۲۰ هستم و شکم زیادی ندارم اما جفت قدامی دارم و چاقی شکمی 

حالا نمی‌دونم این حرکات گاه به گاه مربوط به باد روده و ایناست یا مربوط به جنین هست .فرقشون چیه و شما چه تجربه ای دارید مامانا

گاهی آدم با یه اشتباه ۱۹ نمیشه ، صفر میشه .

دیگه جنین خوشگلت داره خودشو نشون میده حرکات روده ۳ماه اول زیاد میشه ولی بعد ۴ماهگی خود خوشگله داره ت ...

والا من چون تجربه ای ندارم نمی‌دونم اصلا کدوم حرکت مربوط به روده هست کدوم مربوط به جنین هست .شما حرکات تون چطوری هست 

گاهی آدم با یه اشتباه ۱۹ نمیشه ، صفر میشه .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا من چون تجربه ای ندارم نمی‌دونم اصلا کدوم حرکت مربوط به روده هست کدوم مربوط به جنین هست .شما حرک ...

حرکات روده صدا داره تو شکم حرکت جنین مثل ترکیدن یه حباب یا سرخوردن ماهی ازدست هست الان حرکات نی نی هست ولی چون جفت قدامیه کمتر حسش میکنی منم جفتم قدامیه بعضی وقتا حرکتشو حس میکنم

فقط 16 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
والا من چون تجربه ای ندارم نمی‌دونم اصلا کدوم حرکت مربوط به روده هست کدوم مربوط به جنین هست .شما حرک ...

زیاد بود مال دخترم زیاد نبود انگار آرنجش خودشو می‌آورد بالا دیگه پایین نمی یاورد،ولی پسرم احساس می‌کردم داره زیره لگنمو سو آخ میکنه روزی ۴۰ مرتبه با پاش لگد میزد می‌شمردیم،ماهای اول حرکت روده رو من فکر میکردم حرکت جنینه ولی دکتر گفت ۳ ماه اول حرکت رودس ولی بعدا حرکت خود بچه ها شروع میشه اخه من شکم نداشتم کل شکمم بچه بود خودشم ۴ کیلوبایت وزن من اضافه نمیشد