2777
2789
عنوان

کاربر آنه دختر پاریسم در رابطه با عکس فیک

| مشاهده متن کامل بحث + 22582 بازدید | 1340 پست
زر زده که تو شکایت نکنیببین این شرکت بیسکوییت جوانه گندم هست فدوکس اسمشه تلویزیون تبلیغ میکنه من باب ...

کاری ب عکسه ندارم چون برام مهم نیست که گذاشتن .می‌دونی توی پیج خوده دکتره هم هست عکسم دکتر اصلیم.....بحثم اینه به نظرت میتونم برای دماغم ک داغونش کرده شکایت کنم ؟! 

کمی رکم تو ببخش .... 

من عکسشو برداشتم؟ همه اینجا شاهدنیه کاربر عکسشو گذاشت من پارتی دارم قشنگ شات گرفتم از شما هم پیگیری ...

یه کاربر عکسشو گذاشت شما راجع بهش دوبار تاپیک زدی

ساکت در پیله‌ی خویش به فکر پروانه شدن🦋🫧

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین گلم من معذرت خواهی کردم بازم تهدید میکنه که پا خودش گیره ولی شما بگید بیخیال لطفا ازش از طرف من ...

خب یه مقدار که حق داره بنده خدا عصبانی هست شما هم تاپیک بزن باز هم معذرت خواهی کن،🌹ان شاالله که دردسری برات درست نشه

من کاربر خربوریدان نیستم فقط ایشون رو دوست دارم کارآگاهان سایت لطفاً ایشون رو اذیت نفرمایییید باتشکر،🥰

آدم میترسه کامنت بذاره اینجا

همش شکایت شکایت

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
منم عالیم اصلا توی نی نی سایت همه معمولین ..‌من خوشگلترین زن نی نی سایتم هر کی بگه نه خوشگل نیستی حس ...

من نچرالم 

تو با فیل تری فهمیدی؟؟

و چون خوسگلی تو رو برنمیتابم حسودم متوجه شدی؟

سلام عزیزم خوب شد دیدمت شما سرم های اوردینری رو از کجا مبخری که اصل باشه من قبلا از هومهر میخربدم ام ...

سلام عزیزم

پیجorica. ca رو چک کنید ببین موجودی دارع

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
پیام تورو جواب دادم؟؟ دور چشم راکوتن خوبه

نه عشقم ندادی 

ممنونم

----یک ضرب المثل آفریقایی هست که میگه ::" امید وارم زمانی که مرگ میاد به سراغت  زنده پیدات کنه -----{¤■□♡گاهی خورد شدن استخوان هایم را  زیر بار زندگی های نکرده ام احساس میکنم ♡¤■□} ●●○بزرگ ترین گناهی که یک  انسان میتواند مرتکب شود ...  من مرتکب شده ام  .. خوشبخت نبوده ام بگذار بهمن یخ زده نسیان ... مرا درکام خود فرو ببرد ، نابود کند ;;بی شفقی 《《♤♤●●○ (بادبادک تنها همان قدر از آسمان سهم می برد که نخش به او اجازه دهد. اما خود را با خیال در زمین نبودن آرام میکند نگذار هیچ نخی به تو وصل باشد .نخ ها لایق عروسک های خیمه شب بازی هستند و بس .... ) ""چه میدونم"" .... منم اولین باره دارم زندگی میکنم ..............🖤🖤من اگر نیکم و بد تو برو خود را باش ... هر چه انسان تر باشی زخم ها عمیق تر=/ خواهد بود ... هر چه بیشتر دوست بداریم بیشتر  غصه خواهیم داشت...٪^ا نمیدانم چرا ؛*هرگز جسد انهایی که میگفتند بی تو میمیرم پیدا نشد ... اینجا در دنیایی من گرگ ها هم افسردگی مفرط گرفته اند دیگر گوسفند نمی درند به نی چوپان دل می سپارندو گریه میکنند.. گاهی رد بعضی از زخم ها باید توی وجودت بمونه تا دوباره تکرارش نکنی🥀🥀  
خب یه مقدار که حق داره بنده خدا عصبانی هست شما هم تاپیک بزن باز هم معذرت خواهی کن،🌹ان شاالله که درد ...

لطفا شما بهش بگو

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋
ببین گلم من معذرت خواهی کردم بازم تهدید میکنه که پا خودش گیره ولی شما بگید بیخیال لطفا ازش از طرف من ...

شما ک معذرت میخوای تاپیک من برو ممنونم

همینطور که با من فشار روانی کردی 

تو میدونستی من بیمارم 

من کلی مشکلات دارم

فقط کافی بود یکم بپرسی 

رو میشد 

تو رک نیومدی پیوی 

اومدی رک تاپیک زدی ک فیکم 

وقتی خدا تنها شد "انسان " را آفرید یا زمانی که انسان تنها شد "خدارا آفرید " ؟✍️‌‌ملتی که شادی‌هایشان را در مقابل بهشت فروختند قابل احترام نیستند، بلکه قابل ترحم‌اند... هیچوقت مرد کسی را قرض نگیریداو كه به ديگری خيانت كرده به شما نيز خيانت می کند مردها دلباخته كسی هستند كه عشق رابه آنها ياد داده است پس تظاهر به علاقه به شما فقط هوس است..  تکه نانم را الان میخواهم نه در بهشت🖤 تو سونامی من هستی ❤️🌊

اتاق بهم ریخته اس خب لامصب پاشم جمع و جور کنم 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

مامانم همیشه میگه خونه بهم ریخته مهمون میاره

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
شما ک معذرت میخوای تاپیک من برو ممنونمهمینطور که با من فشار روانی کردی تو میدونستی من بیمارم من کلی ...

حسوده دیگه 

خوشحالم مثل ابر تو بهار 𝙷.𝚂 🌱#جذابای_سایت

کدوم کاربر ؟

همون کاربر که براش تاپیک زد گفت فیکه تو تاپیک هست و معذرت خواست ازش منم گفتم حالا که معذرت خواسته آنه هم بیخیال بشه دیگه

من کاربر خربوریدان نیستم فقط ایشون رو دوست دارم کارآگاهان سایت لطفاً ایشون رو اذیت نفرمایییید باتشکر،🥰
شما ک معذرت میخوای تاپیک من برو ممنونمهمینطور که با من فشار روانی کردی تو میدونستی من بیمارم من کلی ...

من شوک شدم 

هنگ کردم که سرکارم 

فکر کردم الکی میگی اردبیلی هستی 

نبودی 

حتی تو یه تاپیک تگت کردم تگ نشدی 

بعد که دیدم اون عکسو حالم بد شد 

ببخش منو لطفا؟

خواهش میکنم ازت 

بخاطر دوستیمون 

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋
شما گفتید که امکان نداره 3 مدرک درسته؟

@niniyar_3    

@niniyar_5   ‍ 

تاپیک رو حذف نکنید مدارک رو حدپذف کنید ممنونم

صفحه4

وقتی خدا تنها شد "انسان " را آفرید یا زمانی که انسان تنها شد "خدارا آفرید " ؟✍️‌‌ملتی که شادی‌هایشان را در مقابل بهشت فروختند قابل احترام نیستند، بلکه قابل ترحم‌اند... هیچوقت مرد کسی را قرض نگیریداو كه به ديگری خيانت كرده به شما نيز خيانت می کند مردها دلباخته كسی هستند كه عشق رابه آنها ياد داده است پس تظاهر به علاقه به شما فقط هوس است..  تکه نانم را الان میخواهم نه در بهشت🖤 تو سونامی من هستی ❤️🌊