2777
2789
عنوان

کاربر آنه دختر پاریسم در رابطه با عکس فیک

| مشاهده متن کامل بحث + 22582 بازدید | 1340 پست
من عکس کیو برداشتم بیشور ؟ یه کاربر گذاشت

من می‌تونم بابت توهینتم شکایت کنم ازت پس درست صحبت کن 

من اصلاً مثل استارتر حوصله ندارم اگر استارتر باباش کار می‌کنه توی دادگستری من خودم کار دارم می‌کنم توی دادگستری 

هر کسی که بخواد بهم توهین و فحاشی بکنه قشنگ درس عبرت براش می‌سازم

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
آخه قصد ازدواج و رل ندارم خدا بگم چیکارت نکنه اه باشه بیا بریم پی وی

من پی وی نمیام

مستقیم میام خونتون

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دکتره خودم گردن نگرفت دماغمو داغون کرده و گفت دست به جایی بند نمیشه من پارتی دارم ...این که دیگه مشه ...

زر زده که تو شکایت نکنی

ببین این شرکت بیسکوییت جوانه گندم هست فدوکس اسمشه تلویزیون تبلیغ میکنه 

من بابام وکیل پروندشون بود یکی اومد تو اینستا گفت بدرد نمیخوره فدوکس فلانه توش اسید چیچیه اینام به جرم افترا و نشر اکاذیب ازش شکایت کردن 

به گوه خوردن افتاد 

تنها مدرک پرنده یه سی دی فیلم ازون پیج بود با همون کلی رای اورد

انصاف نباشد که من خستهِ رنجور پروانه او باشم و او شمع جماعت

از اینکه تهدید میکنید شکایت میکنم راحت باش توعم چون حرف حالیت نمیشه و دل چرکینی چن بار ازت معذرت خوا ...

دقیقا

2 تا جرم اتفاقا نیاز به موبایل دارم ممنونم پولش جور شد

تاپیک بنده شرکت نکن

مجازات افترا و تهمت زدن به دیگران در حالت کلی اگر افترا از نوع قولی باشد مطابق با قانون ماده 699 قانون مجازات، فرد افترا زننده می تواند به حبس از یک ماه تا یک سال و یا تحمل 74 ضربه شلاق محکوم شود. و در صورتی که جرم افترا از نوع فعلی باشد فرد مورد نظر به 6 ماه تا 3 سال حبس محکوم خواهد شد.

مجازات مجرم پخش عکس در فضای مجازی طبق مواد(۷۴۴) و (۷۴۵) قانون مجازات اسلامی به قرار زیر می باشد: «… به حبس از نود و یک روز تا دو سال یا جزای نقدی از پنج میلیون (۵۰۰۰۰۰۰۰) ریال تا چهل میلیون ریال(۴۰۰۰۰۰۰۰) ریال، یا هر دو مجازات( حبس و جزای نقدی) محکوم می شود.»

وقتی خدا تنها شد "انسان " را آفرید یا زمانی که انسان تنها شد "خدارا آفرید " ؟✍️‌‌ملتی که شادی‌هایشان را در مقابل بهشت فروختند قابل احترام نیستند، بلکه قابل ترحم‌اند... هیچوقت مرد کسی را قرض نگیریداو كه به ديگری خيانت كرده به شما نيز خيانت می کند مردها دلباخته كسی هستند كه عشق رابه آنها ياد داده است پس تظاهر به علاقه به شما فقط هوس است..  تکه نانم را الان میخواهم نه در بهشت🖤 تو سونامی من هستی ❤️🌊

وای بیخیال ایشون ازت معذرت خواست دیگه یه مقدار هم حق بده من واقعا فکر نمی‌کردم کاربری که سه ساله این ...

ببین گلم من معذرت خواهی کردم بازم تهدید میکنه 

که پا خودش گیره 

ولی شما بگید بیخیال 

لطفا ازش از طرف من معذرت خواهی کنید

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋
من پی وی نمیاممستقیم میام خونتون

خطرناک شدی ...😂

----یک ضرب المثل آفریقایی هست که میگه ::" امید وارم زمانی که مرگ میاد به سراغت  زنده پیدات کنه -----{¤■□♡گاهی خورد شدن استخوان هایم را  زیر بار زندگی های نکرده ام احساس میکنم ♡¤■□} ●●○بزرگ ترین گناهی که یک  انسان میتواند مرتکب شود ...  من مرتکب شده ام  .. خوشبخت نبوده ام بگذار بهمن یخ زده نسیان ... مرا درکام خود فرو ببرد ، نابود کند ;;بی شفقی 《《♤♤●●○ (بادبادک تنها همان قدر از آسمان سهم می برد که نخش به او اجازه دهد. اما خود را با خیال در زمین نبودن آرام میکند نگذار هیچ نخی به تو وصل باشد .نخ ها لایق عروسک های خیمه شب بازی هستند و بس .... ) ""چه میدونم"" .... منم اولین باره دارم زندگی میکنم ..............🖤🖤من اگر نیکم و بد تو برو خود را باش ... هر چه انسان تر باشی زخم ها عمیق تر=/ خواهد بود ... هر چه بیشتر دوست بداریم بیشتر  غصه خواهیم داشت...٪^ا نمیدانم چرا ؛*هرگز جسد انهایی که میگفتند بی تو میمیرم پیدا نشد ... اینجا در دنیایی من گرگ ها هم افسردگی مفرط گرفته اند دیگر گوسفند نمی درند به نی چوپان دل می سپارندو گریه میکنند.. گاهی رد بعضی از زخم ها باید توی وجودت بمونه تا دوباره تکرارش نکنی🥀🥀  

آنه تابلو بود که خودش بود من تو تمام عکس های که میزاشت مطمئن بودم که خودشه آخه هر جا که تاپیک عکس بود اگه اگه حضور داشت عکس میزاشت مگه آدم چند تا می‌تونه عکس در حالت های مختلف از کس  دیگه ای داشته باشه ؟🤔🤔🤔

با حالت های مختلف و لباس مختلف 

بی خیال آنه جان تموم شد رفت 😜😜

جنگل سوخته را وعده باران ندهید....                                            🤦با وعده های دروغین فریبمان ندهید و امیدوارمان نکنید 🤦خسته ایم خسته 🥱😤

استارتر پیگیری کردی تاپیک برن تگمون کن

دیگه یه عده فاز وقیح بودن برندارن عکس‌های بچه‌های سایتو وردارن سو استفاده کنن ازش

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
دقیقا 2 تا جرم اتفاقا نیاز به موبایل دارم ممنونم پولش جور شد تاپیک بنده شرکت نکن مجاز ...

بنده خدا که پاره میشه با این مجازات ها 😂

خوشحالم مثل ابر تو بهار 𝙷.𝚂 🌱#جذابای_سایت

خطرناک شدی ...😂

پیام تورو جواب دادم؟؟ 

دور چشم راکوتن خوبه

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
اتفاقا گفتن بمنم😬حالا من خیلیم خوشگل نیستم

سلام عزیزم خوب شد دیدمت شما سرم های اوردینری رو از کجا مبخری که اصل باشه من قبلا از هومهر میخربدم اما دیگه نمیاره شما جایی رو میشناسی حتما اصل باشه 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......