2777
2789
عنوان

کاربر آنه دختر پاریسم در رابطه با عکس فیک

| مشاهده متن کامل بحث + 22582 بازدید | 1340 پست
کابر گناهکار همون نجلا هم اومد تاپیک زد ک منو ببخشید و همه تاپیکام دورغ بوده و فلانهمون ک شوهرش زن د ...

اون که معلوم بود چطور باور کردین خدایی

کاربر جدید نیستم کاربری قبلیم تعلیق شد.یاد بگیرین چه اینجا چه در دنیای واقعی به کسی نگین  خوش بحالت این کلمه پر از انرژی منفی هست . یاد بگیرین توی تاپیک هایی که حس خوب دارن پارازیت نباشید حس بدتون رو توی اون تاپیک نگید. 
https://uupload.ir/view/-2147483648_-213220(1)_ijyv.mp4/

چقدر لهجه ت شیرینه 

الان شناختمت عکساتو دیده بودم 

موفق باشی عزیزم

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگ فیک نیستیی عکسی بده ک توش داری لبخندمیزنیتو عکسم انگشت کوچیکتوگذاشتی رو ابروتواینکه موهاتم ی وری ...

😂😂😂😂

فیلم دادم عزیزم برو عقب تر

وقتی خدا تنها شد "انسان " را آفرید یا زمانی که انسان تنها شد "خدارا آفرید " ؟✍️‌‌ملتی که شادی‌هایشان را در مقابل بهشت فروختند قابل احترام نیستند، بلکه قابل ترحم‌اند... هیچوقت مرد کسی را قرض نگیریداو كه به ديگری خيانت كرده به شما نيز خيانت می کند مردها دلباخته كسی هستند كه عشق رابه آنها ياد داده است پس تظاهر به علاقه به شما فقط هوس است..  تکه نانم را الان میخواهم نه در بهشت🖤 تو سونامی من هستی ❤️🌊

من کاربر کلوپاترا بودم 17 سالم بود گفتم که مامان من روس هست چون ی کاربری اشنای من هست اینجاست ترسیدم ...

یادمه کاربری کلوپاترا رو 

همون موقع هم خیلیا بهت گیر میدان که عکست فیکه

من میبینم آن شکفتن شادی را...🌻🕊️🌱🦋 همچون گل سرخی ،دست در دست خویش ،با گل بودن خویش شادمان باش               
کابر گناهکار همون نجلا هم اومد تاپیک زد ک منو ببخشید و همه تاپیکام دورغ بوده و فلانهمون ک شوهرش زن د ...

وای خدا 😑

دیگه ایندفعه رو بزار بگم پشمااااااااااااامممممم

اگه با کامنتم خنده به لبت اومد میشه دعا کنی کابوس زندگیم زودتر تموم بشه🥲🧡

من کاربر کلوپاترا بودم 17 سالم بود گفتم که مامان من روس هست چون ی کاربری اشنای من هست اینجاست ترسیدم ...

من تازگیا تاپیک عکس شناسنامه رو دیده بودم 

نهایت خیلی باشه واسه پارسال 

من پیگیرتم؟😳😳😳

من هنوز یه سال نشده اینجام

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋
اگ فیک نیستیی عکسی بده ک توش داری لبخندمیزنیتو عکسم انگشت کوچیکتوگذاشتی رو ابروتواینکه موهاتم ی وری ...

فيلم گذاشته

لطفا اگه کات کردی یا طلاق گرفتی یا رابطه ای رو گذروندی تاپیک هامو نگاه کن امیدارم برات مفید باشه🌟✨️🩵🩷
یادمه کاربری کلوپاترا رو همون موقع هم خیلیا بهت گیر میدان که عکست فیکه

😂😂😂😂الانم میگن اونم از دوستم ضربه خوردم از غریبه نه

وقتی خدا تنها شد "انسان " را آفرید یا زمانی که انسان تنها شد "خدارا آفرید " ؟✍️‌‌ملتی که شادی‌هایشان را در مقابل بهشت فروختند قابل احترام نیستند، بلکه قابل ترحم‌اند... هیچوقت مرد کسی را قرض نگیریداو كه به ديگری خيانت كرده به شما نيز خيانت می کند مردها دلباخته كسی هستند كه عشق رابه آنها ياد داده است پس تظاهر به علاقه به شما فقط هوس است..  تکه نانم را الان میخواهم نه در بهشت🖤 تو سونامی من هستی ❤️🌊

https://uupload.ir/view/-2147483648_-213220(1)_ijyv.mp4/

یه سریال خیلی قدیمی هست به اسم ارتش سری چقدر شبیه کیت هستی یه دختر روس بود واقعا جذاب و خوشگلی 

زکات عقل تحمل نادانان است... .چقدر سخت و طاقت فرساست که خلقی از زبانت در امان نباشند چقدر کاربر ترسناک تو این سایت هست که فقط باید ازشون دور شد و فرار کرد و چقدر باید تاسف خورد که معنی و مفهموم خیلی از کلمات رو بلد نیستن و مدعی هم هستن پناه میبرم به خدا از هتاک و فحاش افسار گسیخته من سلیطه بازی بلد نیستم... ..ادب از که آموختی؟! از کاربرهای هميشه در صحنهٔ نی‌نی سایت!!!!کاش یاد بگیریم نظر با عقیده متفاوت هست لطفا عقاید خودتون رو در قالب نظر به دیگران تحمیل نکنید بله با شما هستم کاربر همه چیز دان که تمام کتاب های دنیا با عنوان های مختلف رو مطالعه کردی اما هنوز اندر خم فهم تفاوت نظر با عقیده هستی