2777
2789
عنوان

کاربر آنه دختر پاریسم در رابطه با عکس فیک

| مشاهده متن کامل بحث + 22582 بازدید | 1340 پست
کابر گناهکار همون نجلا هم اومد تاپیک زد ک منو ببخشید و همه تاپیکام دورغ بوده و فلانهمون ک شوهرش زن د ...

اون که تابلو بود فیکه ‌، دلم میسوخت واسه کاربرایی که کامنت میذاشتن براش

بازم اومدم  🕊🕊🕊🕊
کابر گناهکار همون نجلا هم اومد تاپیک زد ک منو ببخشید و همه تاپیکام دورغ بوده و فلانهمون ک شوهرش زن د ...

نگوووووو😐😐😐😐😐 یا حضرت عباسس

من همین امرو میرم از سایت

انصاف نباشد که من خستهِ رنجور پروانه او باشم و او شمع جماعت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کاربرا؟ مگه خودت تاپیک پر بازدید نزدی که فیکه؟

من زدم

درست یه کاربر دیگه عکس شاتو گذاشته بود فکر کنم باهاش مشکل داشت 

اونم تو تاپیک خیانت 

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋
اون که تابلو بود فیکه ‌، دلم میسوخت واسه کاربرایی که کامنت میذاشتن براش

من چقدر براش ناراحت بودم

این اواخر زیادی دیگ رمانی کرده بود زیاد اهمیت نمیدادم 

جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یار😎😎........... اگه بدون ما میصرفه،سود کن‌‌‌‌‌‌‌

چشم بصبر بزارم

دخترررررر بیخیال بابا اینقدر خودتو درگیر این آدمای سمی نکن تاپیک مادر شوهر خواهرشوهرشون تموم شد راه افتادن این فیکه اون فیکه بیخیال بابا 

مرا دخمه در خاک ایران کنید🤍

بچه ها شما از هیچی خبر ندارین لطفا حرف نزنید چجوری اثبات نکنه اخه وقتی بهش تهمت الکی میزنن تازه بعضیا فیلمم باور نمیکنن که دیگه خدا شفاشون بده

فقط 22 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

https://daigo.ir/secret/8653075391 در هر سنی میتوانی پُفک بخوری و آخرسر انگشتانت را با لذت لیس بزنی، میتوانی بجای اینکه فقط نیمکت‌های پارک را حق خودت بدانی مانند ۷-۸ سالگی‌ات تاپ سوار شوی و تاپ تاپ عباسی بخوانی،نگرانِ چه هستی؟!مَردُم؟!؟بگذار دیوانه خطابت کنند اما تو زندانی یک عدد نباش!بگذار بین تمام ناباوری‌ها، دروغ‌ها،تنهایی‌ها و آلودگی‌های این شهر لحظاتی مانند کودکی‌ات بخندی!تو هنوز همانی! چیزی جز یک سن در تو تغییر نکرده!فقط چند سال بیشتر اسیر زندگی شده‌ای!فقط چند سال...!هیچوقت دیر نیست.

یآدم باشه شب تاپیک بزنم ک من فیک نیستم۰😅

یه دفعه معروووف میشی خوبه امتحان کنیم 😅🤦😂

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰

من نمی‌فهمم یعنی شما تبلیغ لباس میکنین و عکستون تو فضای مجازی هست؟میشه یکی از عکسهایی که کار کردین رو بزارین 

کاربر جدید نیستم کاربری قبلیم تعلیق شد.یاد بگیرین چه اینجا چه در دنیای واقعی به کسی نگین  خوش بحالت این کلمه پر از انرژی منفی هست . یاد بگیرین توی تاپیک هایی که حس خوب دارن پارازیت نباشید حس بدتون رو توی اون تاپیک نگید. 
برا من باز نمیشه

من دیدمش

راجب این گفت که فیک نیست و به صورت قانونی پیگیر کسایی میشه که عکسش رو پخش کردن

لطفا اگه کات کردی یا طلاق گرفتی یا رابطه ای رو گذروندی تاپیک هامو نگاه کن امیدارم برات مفید باشه🌟✨️🩵🩷