2777
2789
عنوان

باید در آزمایشگاه رو گل بگیرم

805 بازدید | 59 پست

دوتا دختر دارم ناخاسته حامله شدم ازمایش خون تعیین جنسیت دادم گفت ۹۸ درصد پسر حالا سونو ی جای عاااالی رفتم گفت دختر 

یعنی فقط با روح و روانم بازی کردن؟ فقط ۳ تومن پول الکی گرفتن؟ من خیلی رو ازمایش دلمو خوش کرده بودم

فقط 22 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
جان جانانم ناخاسته آمدی و شدی تمام آنچه میخاستم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همین قضیه سر خواهر منم پیش اومده بود رفته بود آزمایشگاه گفته بود پسر ، ولی بعد از سه هفته رفت آزمایش ...

میشه بگی کدوم ازمایشگاه ها؟؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چند وقتته؟ سونو داشتیم اشتباه بگه. اگه ان تی گفته که احتمال خطا داره. ولی آنومالی نه.

۱۲ هفته

جای خییییلی خوب رفتم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم گفتن دختره خیلی خرید کردم براش اونروز به خواهرمو شوهرم گفتم نکنه پسر باشه هنوز چهار ماهمه اخه

ازمانش خون دادی؟؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه فقط ان تی رفتم و بعدش هم یبار سونوی جنسیت رفتم خودم هنوز آنومالیم مونده برم

من ازمایش تعیین جنسیت دادم گفت پسر

حالا سونو گفته دختر

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یادمه زمان غربالگری یه آزمایشگاه خیلی هم گرون که دکترش دوست شوهرم بود زنگ زد جواب حاضره فقط تنها نیا

با شوهرم رفتم به شوهرم گفت بچه سندروم داون داره از نظر عقلی مشکلات شدید مغز و ... کاملا قاطع نظر داد گفت سقط کن در مورد خودم هم یه عفونت ساده بود که ایشون چرت و پرت های عجیبی گفت اگر من جای شوهرم بودم شاید زنم رو طلاق میدادم

خیر نبینه دلقک روانی

عفونت که به سرعت با چهارتا قرص حل شد بچه هم رفتم یه آزمایشگاه دیگه همه چی نرمال بود الانم یه لطف خدا بهترین دانش آموز کلاس که هیچ چون معلم هم هستم میگم توی این ناحیه آموزشی ماشاالله تک هست 

با این که شکسته بالم ولی هنوز هم بلند پروازم
۱۲ هفتهجای خییییلی خوب رفتم

جای خییییییلی خوب هم رفته باشی توی 12 هفته احتمال خطا زیاده. پسر کوچکیه‌مم 12 هفته گفتن دختره. جای خوبی هم رفته بودم. دکترش خیلی دقیق بود. گفت چون هیچی نمی‌بینم دختره. 15 هفته رفتم آنومالی. گفت بیضه‌هاش جوونه زده. 3 هفته دیگه صبر کن. 

من هم سال۹۴ سر بچه اولم انجام دادم ولی من برای سلامتی بیشتر داده بودم نمی دونستم جنسیت رو هم میگن بعد که جوابش اومد رفتم گرفتم دکتر گفت بچت پسره تازه من ۱۳ هفته انجام دادم ۱۲ هفته سنو بهم گفته بود دختره بخاطر اینکه ۱۵۰۰۰۰۰هزینه کرده بودم به همه گفتم بچه پسره تا آزمایشگاه اشتباه کرده بنظر من آمنیوتیک سنتز خطرش بیشتره از nipt دقیق تره

جای خییییییلی خوب هم رفته باشی توی 12 هفته احتمال خطا زیاده. پسر کوچکیه‌مم 12 هفته گفتن دختره. جای خ ...

ای خدا از دهنت بشنوه حال خوبی ندارم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من ازمایش تعیین جنسیت دادم گفت پسرحالا سونو گفته دختر

خب ۱۲ هفته حتما هنوز اندام جنسیش شکل نگرفته دیگه!!  همون پسره، تو انومالی میفهمی

فقط 12 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40