2777
2789
عنوان

مادرای باردار بیاین

137 بازدید | 31 پست

الان رفتم دسشویی ، ببخشید یه چیزی ازم اومد اصلا متوجه اومدنش نشدم از اون ترشح سفید یا بی رنگ ژله ای ها که میگن ترشح خودوازنه و خطری نداره دارم، درست ندیدم سریع افتاد رفت یه کوچولو بود چرا بنظرم یه رنگ دیگه اومد نمیدونم از اون ترشح بود یا چیز دیگه ای

الانم رفتم بااینه نگاه کردم دیدم از همون ترشحات بی رنگ اونجا هست و هیچ بو خارشی ندارم

بنظرتون چکار کنم صبر کنم اگه چیزی دیدم برم دکتر؟

هفته ۳۰ هستم دعا کنید بخیر بگذره این دو ماهم ممنون میشم🙏

صبرکن احتمالااشتباه دیدی

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من کیلو کیلو ترشح سبز کمرنگ و سفید ازم میاد ی عالمه ی ماهم هست دکتر گفت مهم نییت

وای عزیزم حتما حتما دکترت رو عوض کن نمیدونم بارداری یا نه، من بارداری قبلم متاسفانه فکر نمیکردم ترشح سبزرنگ داشتم فقط چند روز سهل انگاری کردم و همون باعث پاره شدن کیسه ابم شد، حتما دکتر دیگه برو و معاینه بشو 

وای عزیزم حتما حتما دکترت رو عوض کن نمیدونم بارداری یا نه، من بارداری قبلم متاسفانه فکر نمیکردم ترشح ...

باورت میشه س تا از بهترین دکترهای شهررو رفتم کیلو کیلو هم ازم میاد ...باردارم ی ماهه س تا گفتن اشکال نداره طبیعی هست 

هم از دادم هم معاینه داخلی شدم گفت ما ب این ی ذره نمیگیم عفونت 

مرسی عزیزم اره چون همش چک میکنم دائم با اینه، چشمم ترسیده

چند ماهته؟میگم ی سوال چون تازه باردار شدم و نمیدونم امروز دکتر قرص ویتامین دی ۳ و فولیک داد .ازش پرسیدم کی ها بخورم گفت کلا روزی از هرکدوم یکی...

حالا بنظرن هرروز رو ی ساعت خاصی بخورم

باورت میشه س تا از بهترین دکترهای شهررو رفتم کیلو کیلو هم ازم میاد ...باردارم ی ماهه س تا گفتن اشکال ...

نمیدونم عزیزدلم ببین من هفته سی بودم پیارسال فقط چند روری ازم ترشح سبز رنگ اومد تازه بو و خارش هم فک کنم نداشت  که اونجور شد...

بره محض اطمینان سیب و سویق سیب و آب سیب زیاد بخور اگه خدایی نکرده عفونت باشه رد بشه بره

اگه سبز رنگ هست حتما جدی بگیر اصلا نمیخام بهت استرس بدم ولی مثل من هم سهل انگاری نکن،

نمیدونم عزیزدلم ببین من هفته سی بودم پیارسال فقط چند روری ازم ترشح سبز رنگ اومد تازه بو و خارش هم فک ...

خب زنی ‌ باردار و عفونت داشته باشه حالا چ مثانه چ داخلی چطور درمان میشه؟؟میگن ک دارو نباید بخوره 

چند ماهته؟میگم ی سوال چون تازه باردار شدم و نمیدونم امروز دکتر قرص ویتامین دی ۳ و فولیک داد .ازش پرس ...

عزیزم هفته خطرناک ۳۰ هستم😄😄

من ویتامین د رو بعد صبحانه میندازم صبحانه هام اکثرا تخم مرغ ، کلا وسط غذا بعد غذا بنداز که جذب بشه، اسید فولیک هم هروقت خواستی بنداز...بعدا غربال دومت احتمالا قرص پریناتال و امگا۳ رو هم اضافه کنه

خب زنی ‌ باردار و عفونت داشته باشه حالا چ مثانه چ داخلی چطور درمان میشه؟؟میگن ک دارو نباید بخوره

چرا دیگه دکتر صد درصد قرص میده که چرک و عفونت رو خشک کنه که باعث پارگی کیسه آب نشه

کلا عفونت چه تو ادرار چه رحم چه عفونت دندان رو باید جدی گرفت

عزیزم هفته خطرناک ۳۰ هستم😄😄من ویتامین د رو بعد صبحانه میندازم صبحانه هام اکثرا تخم مرغ ، کلا وسط غ ...

خب دیگ هرچی هست رو باید دکتر بده منک اولین بچمخ نمیدونم چی ب چیه.بنظرم فولیک بزارم شبا بخورم؟و الان ویتامین دی رو بخورم؟؟

خب دیگ هرچی هست رو باید دکتر بده منک اولین بچمخ نمیدونم چی ب چیه.بنظرم فولیک بزارم شبا بخورم؟و الان ...

اره شبها هم میشه بخوری

ترشح سفید و بی رنگ هیچی نیست نگران نباش

ولی اگه دیدی داره سبز میشه حتما دکتر دیگه برو