2777
2789

پسرم امروز واکسن ۴ ماهگی زد بعد اون واکسن جدیده پونو موکو رو دکتر اونجا دوبار ب پاش زد گف سری اول دوزش کم بود دوباره زدم کسی میدونه ایرادی داره یا ن؟حس کردم دکتره ی لحظه دست پاچه شد بعد واکسنم همش داشت منو سوال پیچ میکرد ک اگ زیاد تب کرد اگه فلان شد بسار شد اینکارو بکن وای خیلی میترسم ببچمو ناقص نکنه😭😭😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیکار کنم دارم از نگرانی مبمیرم

از دکتری کسی بپرس

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

تب واکسن۴ماهگی خییییلی سنگینه ازالان هر۴ساعت استامینوفن بده این توصیه هاروهمیشه قبل واکسن به مادرامیکنن نگران نباش تا۳روزهم حمام نبر

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

کجا هستی که پنوموک اجبار شده؟ توی برگه واکسنش هست؟ اگه زمان واکسن‌های پسرام بود اجازه نمیدادم برا هیچکدومشون تزریق بشه. شانس آوردن بهداشتیای اینجا وگرنه خراب میشدم سرشون😅

به نظرم برو دوز دقیقی که به بچه‌ت تزریق شده بپرس و از یه متخصص مشورت بگیر. 

کجا هستی که پنوموک اجبار شده؟ توی برگه واکسنش هست؟ اگه زمان واکسن‌های پسرام بود اجازه نمیدادم برا هی ...

چرا اجازه نمیدادی؟

همین امشب چند نفر تاپیک زدن که بچه هاشون پنومونی شدن و بیمارستان بستری هستن

⛔️لایک نکن حتی شما دوست عزیز🔪🩸🚫
چرا اجازه نمیدادی؟همین امشب چند نفر تاپیک زدن که بچه هاشون پنومونی شدن و بیمارستان بستری هستن

واکسن عوارض زیادی داره. 

پنومونی هم داستانش جداست. پسر بزرگم 2هفته بعد از واکسن 18 ماهگی پنومونی کرد و 5 روز بیمارستان بستری بود. من همیشه گفتم واکسن انقد بدن پسرمو ضعیف کرد که با اولین ویروس بستری شد. 

یه عده هم که کرونا رو بزرگ کردن. فروردین اون سالی که زمستونش کرونا اومد پسرم بیمارستان بستری شد و ازش اسکن ریه گرفتن ببین چند درصد ریه‌ش درگیر شده. بعضیا فکر می‌کنن این حرفا با کرونا شروع شد و قبلش اثری ازش نبود. پسرم کرونا نبود کرونا گرفت😂

واکسن عوارض زیادی داره. پنومونی هم داستانش جداست. پسر بزرگم 2هفته بعد از واکسن 18 ماهگی پنومونی کرد ...

من این سوال هارو از شما دارم بدون جبهه و دعوا

پس واکسن نزنیم چیکار کنیم؟

مگه ماها هممون واکسن نزدیم؟

مگه امسال سرخک دوباره شیوع پیدا نکرد؟

چقدرها امسال درگیر سرخک شده بودن

من این سوال هارو از شما دارم بدون جبهه و دعواپس واکسن نزنیم چیکار کنیم؟مگه ماها هممون واکسن نزدیم؟مگ ...

دعوا نداریم عزیزم

جوابتونو همون موقع دادم. وزارت بهداشت چرا نمیاد آمار بده. مثلا همین امسالی که شما میگید. چرا نمیاد آمار بده چند نفر واکسینه شده سرخک گرفتن یا نگرفتن و بالعکس؟ گذشته از اینکه بیماری مثل سرخک دیگه کشنده نیست چون علم ثابت کرده افرادی دچار مشکل میشن که ویتامین A بدنشون کم باشه و با مصرف ویتامین ‌A در دوره بیماری کسی دیگه دچار مشکل نمیشه. 

مثلا میدونستی خیلی از کشورهای به اصطلاح پیشرفته اصلا هیچ اجباری در تزریق واکسن ندارن؟ مثلا آلمان فقط توصیه میشه واکسن بزنید. آمار مرگ و میرش چقدره؟ توی سنین پایین چند مورد مرگ از این بیماری‌ها داشتن؟

میبینی؟ هیچ آماری از طرف وزارت بهداشت نیست. وزارت بهداشت یه تاریک‌خونه‌س که هرجوری نگاه کنی مشکل داره. 

همین واکسن کرونا. مگه نگفتن اگه نزنید فلان و بهمان میشه؟ ما نزدیم. نه مردیم نه کرونا گرفتیم. نه ماسک زدیم نه الکل مصرف کردیم نه شستن دستها داشتیم نه از هم فاصله گرفتیم. توی همون دوره یه نفر به اسم شریفی زارچی اومد یه آماری اعلام کرد که از شصت جهت ردش کردن. واقعا آمار وحشتناکی بود. یا بحث آزمایش داروهای کرونا روی مردم ایران. فقط همینو بدون که ایران اول جهان بود. مردممون موش آزمایشگاهی شده بودن اون دوره. 

من اعتماد ندارم. اصلا به وزارت بهداشت و درمان و دکترهایی که باهاشون همسو هستن اعتماد ندارم. البته همه اینطور نیستن. دکترهایی داریم که واقعا آدمهای شریفی هستن. یکی‌شون اون دوره کتاب نوشت به اسم فریب قرن. اولین کسی که هزینه کرد از جیب خودش و با آزمایش دقیق و علمی ثابت کرد کرونا از سطوح منتقل نمیشه. ولی متاسفانه اکثریت اون طرفی غش می‌کنن چون نون داره براشون. 

دعوا نداریم عزیزمجوابتونو همون موقع دادم. وزارت بهداشت چرا نمیاد آمار بده. مثلا همین امسالی که شما م ...

وزارت بهداشتو منم قبول ندارم

شما برا بچه هاتون واکسن نزدید؟

وزارت بهداشتو منم قبول ندارمشما برا بچه هاتون واکسن نزدید؟

به اصرار شوهرم تمام واکسن‌هاشون تزریق شده متاسفانه. حتی سعی کردم به پسر دومم واکسن نزنم. درنهایت به اجبار همسرم واکسن 2ماهگیشو 10 ماهگی براش تزریق کردن. 

به اصرار شوهرم تمام واکسن‌هاشون تزریق شده متاسفانه. حتی سعی کردم به پسر دومم واکسن نزنم. درنهایت به ...

من هفته پیش واکسن دو ماهگیشو زدم

پنوموکوک هم براش زدن

من گفتم میخوام فقط ۳ گانه تزریق بشه ولی گفتن نمیشه

برای ۴ ماهگیش نمیدونم چیکار کنم

اجازه بدم بازم پنوموکوک بزنن یا هرطوری شده جلوشو بگیرم واقعا دو دل هستم

من هفته پیش واکسن دو ماهگیشو زدمپنوموکوک هم براش زدنمن گفتم میخوام فقط ۳ گانه تزریق بشه ولی گفتن نمی ...

من بودم اجازه نمی‌دادم. پسر کوچیکه‌م الان تقریبا 3 سالشه. چون دیر براش تزریق کردم چند ماه پیش واکسن 18 ماهگیشو زدم. با دعوا و توپ پر هم رفتم بهداشت. گفتم غیر از واکسن‌های روتین حق ندارین واکسن دیگه‌ای بهش بزنین. اونا هم که دیگه منو می‌شناختن و می‌دونستن یه ذره باهام بحث کنن هیچ واکسنی به پسرم نمیزنم بیخیال شدن. ببین بهداشتیا اگه آمار واکسنشون بالا نباشه توبیخ میشن. یا اگه زنی کمتر از 2سال از زایمانش گذشته باشه و بازم باردار بشه باید جواب پس بدن. من این حرفا رو از خودشون شنیدم. خلاصه فکر نکن دلسوزن یا کاربلد. اینا فقط به فکر خودشونن. 

من بودم اجازه نمی‌دادم. پسر کوچیکه‌م الان تقریبا 3 سالشه. چون دیر براش تزریق کردم چند ماه پیش واکسن ...

آره ایندفعه حتما جدی تر برخورد میکنم ممنون عزیزم