2777
2789

واقعا از ازدواج متنفرم بعضی موقع ها میگم شوهر چشم رنگی و اینا زود پشیمون میشم یعنی اگر شوهرم بخوام واسه همون یه لحظس بعد عین چی پشیمون میشم با این خرجای بالا چرا باید من برم جهزیه بخرم پدرمادرم واقعا اذیت میشم من تو خونمون یه اتاق اختصاصی دارم تا ابد توی اون زندگی می کنم صرفه جویی هم میشه چرا آنقدر خونه و وسیله که چی بشه خرج عروسی و اینا هم بماند تازه هر روز آقا داماد باید تشریف بیاره خونه ما غذا هم بهش بدیم اه متنفرم من می‌خوام برم سرکار پولام همه رو خرج پدر و مادرم کنم ازدواج کنم آیا میشه 

بعدشم با این ژنتیک داغون نسلم ادامه پیدا نکنه بهتره یه مشت روانی افسرده تحویل جامعه بدم 

بعد از اون فکر می کنم زندگی رو دارم یادمیگیرم اینکه چقدر بیرحمه و چقدر باید صبور باشم شوهر کنم دوباره روز از روزی ازنو بچه و شوهر دوباره داستانهای جدید من تازه دارم به خودم عادت می کنم 

تنهایی رو هم خیلی خیلی زیاد دوست دارم الان چن روزه خونمون تنهام خدا خدا می کنم هم خونه هام نیان تنها باشم شب و تنهایی واقعا قشنگه 

و هزار تا دلیل که تصمیم دارم اصلا خودمو قایم کنم تا خواستگار پیدا نشه اصلا با مامانم جمع های فامیلی و بیرون و مسجد و پیش دوستاش که خدای نکرده یکی پیدا نشه چون اگه طرف مورد خوبی باشه مطمئنم مامانم اصرار می‌کنه بیان من باید کلی گریه کنم تا نیان اینجور پیش میرم تا آبا از آسیاب بیفته سنم بره بالا دیگه هیشکی نیاد🤣🤣🤣

دعا می کنم اصلا خواستگار نداشته باشم نمی دونم چرا بعضیا خواستگار دوس دارن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آفرین ب شما درست ترین تصمیم رو گرفتی 

منم زمان مجردی قصد داشتم هیچوقت ازدواج نکنم اما خب خانواده نزاشتن

آلبالوهای مامان دوستون دارم🧸🍒🐤 🍭 🌸 میرسد آن روز ک چرخ بر مدار حق بگردد💖 روزی از میان این همه درد امید می روید🧚‍♀️

منم تصمیم اینه سینگل ابدی چون مالی مشکل ندارم تنهایی دوست دارم نیاز عاطفی و ج هم ندارم بچه هم متنفرم دلیلی واسه ازدواج نمیبینم😂🤌حتی فرشته باشه طرف

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

باورهای غلطی درباره ازدواج داری.

من نمیدونم چند سالته ولی هر چیزی زمان خودش بهتره صورت بگیره.

همه تا ابد در کنار ما نیستن، اینکه یه خانواده داشته باشیم باعث دلگرمی و حمایت و پشتوانه هست. 

انسان اگر دوست داره دچار رکود و بی ارزشی نشه باید درس بخونه، شغل داشته باشه، ازدواج کنه و ... 

ازدواج کردن تو سن مناسب باعث جلوگیری از انحرافات میشه و یه رابطه امن عاطفی ایجاد میکنه.

همه ی ادما هدف و برنامه دارن، اما اگه کسی تنهایی هدف داشته باشه بنظر میاد برای هیچ تلاش میکنه، این آدم با کسی که یه گروه خانوادگی یا مجموعه ای برای رسیدن به دستاوردی هستن فرق داره. 

دوستان، حتی فامیل نمیشه بهشون اعتماد کرد ، انسان برای زندگی روانی خودش نیاز به افراد نزدیک تر و صمیمی تر داره. 

و خیلی چیزای دیگه

دختر دهه شصتی 🩷 👸🏻