2777
2789
عنوان

دوستم بهمون سالاد ماکارونی داد

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 41 پست
زرشک پلو مرغ سالاد ماکارونی رو به چه عنوان داده؟ عصرونه؟

نهار

اتفاقا گزینه خوبی بود

چون تعداد بچه ها زیاده و همه دوست داشتن

منم آشپزیم خیلی خوب نیست

دوست دارم چیزی باشه که خوشمزه بشه و همه دوست داشته باشن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وللا بخدا

دغدغه من کم و زیاد بودن نیست

یکی اینکه میخام مثل غذای خودش خوشمزه باشه  چون آشپزیم خیلی خوب نیست

یکی اینکه چیزی باشه که بچه ها دوست داشته باشن چون فهمیدم یکی از دختراش بدغذاس و همه غذایی نمیخوره

دوست من میومد من پیتزا و سلاد سزار و ماکارونب و....میرفتم میدیدم نودل گزاشته

شاید آشپزبش خوب نیست

من الان دغدغه اینو دارم که غذایی که میزارم همه دوست داشته باشن چون آشپزیم زیاد خوب نیست

دوستم سالاد ماکارونیش واقعا خوشمزه شده بود

من هر وقت مهمون میاد خونم اصن کاری ندارم خونش چی خوردم ولی چیز خوبی جلوش میزارم بالاخره دعوتش کردم ب ...

میدونی اصل جریان اینکه من چون شوهرم سالاد ماکارونی دوست نداره کلا درست نمیکردم بعد دخترا که صحبت میکردن دخترم به دخترش گفته بود من سالاد ماکارونی دوست دارم ولی مامانم درست نمیکنه....

اونام وقتی رفتیم خونشون سالاد ماکارونی درست کردن و عالی بود واقعا خوشمزه بود و دخترم حسابی خوش حال شد و دوتا بشقاب پر خورد😄

حالا منم دوست دارم غذایی که بچه هاش دوست دارن درست کنم و خب اینکه فهمیدم یکی از بچه هاش بد غذاست و اینکه آشپزیمم زیاد خوب نیست

ماکارونی یا لازانیا رو همه بچه ها دوست دارن

اتفاقا فهمیدم دخترم دومیش ماکارونی دوست نداره😆🤦🏻‍♀️

ولی فهمیدم کلجوش خیلی دوست داره

تصمیم گرفتم  هر غذایی که گذاشتم از بین غذاهایی که توی تایپیک گذاشتید یکمی هم کلجوش درست کنم

میدونی اصل جریان اینکه من چون شوهرم سالاد ماکارونی دوست نداره کلا درست نمیکردم بعد دخترا که صحبت میک ...

الهی عزیزم از گوگل بزن یاد بگیر براشون برنج و مرغ درست کن یا ماکارونی یا قورمه