2777
2789
عنوان

دوستم بهمون سالاد ماکارونی داد

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 41 پست

لازانیا با سویا

🔴🟠🟡🟢🔵🟣 لایک ممنوع 🟣🔵🟢🟡🟠🔴                                                                                       فقط به نظرات‌ محترمانه، پاسخ داده میشود🙂😘                                                                            

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا من این چیزا برام مهم نیست من نون خالیم باشه میخورم برام مهم نیست

رفتار میزبانه ک مهمش میکنه

من بوده خونه مادرشوهرم یکسال فقط گوجه و بادمجون ب ضرب با برنج می‌خوردیم

تازه با شوق و اشتیاقم میرفتم

بعد ک جاری اومد دیدم اوووو بلده و داره رو نمیکنه

هر روز شکم‌پر و ماهی و قورمه هر چی ایشون عشقش میکشه

دیگ از همون موقع زیاد نمیرم و اگ بدم باشه غذاش نمیخورم

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...

غیر از اینکه تو این سرما نمی‌چسبه به نظرم کارش بد نبوده  بهتره از مهمونی و دور همی لذت ببریم تا اینکه خسته پخت و پز باشیم یا دلهره خرج مهمونی رو داشته باشیم اگه آش خور هستید آش درست کن اگه نه سمبوسه   

سالاد ماکارانی پیش غذا مگه نبود😐

همونشم حداقل 200خرج برمیداره

🔴🟠🟡🟢🔵🟣 لایک ممنوع 🟣🔵🟢🟡🟠🔴                                                                                       فقط به نظرات‌ محترمانه، پاسخ داده میشود🙂😘                                                                            

چرا من این چیزا برام مهم نیست من نون خالیم باشه میخورم برام مهم نیست

منم برام اینکه برم چی باشه مهم نیست

ولی اینکه بیان چی باشه مهمه

خصوصا اینکه چندتا بچه داره و فهمیدم یکیشون بدغذاس 

دوست دارم غذایی باشه که دوست داشته باشن

باشه بالاخره مثل این که سوپ بدی به مهمان بدون غذا😐میتونست لوبیا پلو ساده حتی بده

شاید خواسته ساده برگزار کنه که اینم ساده برگزار کنه

یه چیز خوب هرچی دوس داریقرار نیس مبنی بر کم و زیاد اون بسنجی

میخام چیزی باشه که بچه هاش دوست داشته باشن

خودم ستا بچه دارم اون چهار تا یکیشون فهمیدم بدغذاس برای همین میخام چیزی باشه که دوست داشته باشن

مثلا همین سالاد ماکارونی خوب بود همه دوست داشتن

2810