2777
2789
عنوان

برای بچه ای که هرگز ندیدمش

| مشاهده متن کامل بحث + 1646 بازدید | 87 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی بدترین بلاها رو تو همین چند روز بخاطر خواهر مادرش سرم آورده خدا ساده خواهرش بهش بگه برو سر زنتو ...

میدونم چی میگی منم همه ی اینارو کشیدم شوهرم روزی هزار بار بهم میگفت مثل گاو شدی هیکلت زشت شده چقدر میخوری مفت خور سر کوچکترین مسائل وسایل می‌شوند استرس میداد کتک میزد من گریه میکردم منو تنها میذاشت میرفت بعد چن ساعت میومد به جای معذرت خواهی میگفت تقصیر خودته ولی من با وجود همه اینا قوی بودم نه بخاطر خودم بخاطر بچه هرچقدر گفت مفت خور بیشتر خوردم هرچقدر زد منو منم زدمش کوتاه نیومدم نمیدونم کار اشتباهی کردم یا نه اما دست از قوی بودن برنداشتم الان درست شده اخلاقش نمیدونم چطور چرا یهو اخلاقش خوب شد ولی فک کنم مادرشوهر و خواهر شوهرم نصیحتش کردن چن وقت پیشم گفتم اخلاقت چه خوب شد گفت قرار نیست تا آخر عمر ببخشیید گاو بمونم سنم میره بالا تجربم بیشتر میشه اخلاقمو بهتر میکنم آخه من وقتی کتکم زد رفته خونه مادرشوهرم گفتم اگه بلایی سر منو بچه بیاد مقصر پسرتونه اگه دست از کاراش برنداره منم بچرو نابود میکنم من خودمم شوهرم عاشق بچه بود اما وقتی گفتم حامله ام قشنگ تا ۳ ماه یا ۴ ماه عین دور از جون سگ بود اخلاقش همش دنبال دعوا بود بی دلیل زورش میومد پول دکتر بده زورش میومد مواد غذایی بخره یعنی زندگی برام جهنم شده بود فک کن قفل درو عوض می‌کرد خونه رام نمیداد جهیزیمو میشکوند اصلا یه وضعی بود میگم راستی تو تا حالا راجب اخلاقش با مادرشوهر خواهر شوهرت حرف زدی

میدونم چی میگی منم همه ی اینارو کشیدم شوهرم روزی هزار بار بهم میگفت مثل گاو شدی هیکلت زشت شده چقدر م ...

خداروشکر شوهرت خوب شده 

عزیزم من خود مادرشوهرم آتیش بیار معرکه اس خود خواهر شوهرم ازمن بدش میاد می‌دونی بع جاریم گفته بود کاش بچه دار نشن اونوخت داداش ممکنه دیگه نازدختر منو نکشه خواستم بگم داداشت اونقدر خره که بچه اشم قربانی تو و بچه ات می‌کنه نگران نباش 

عزیزم من نتونستم اینقدر قوی باشم هر کسی یه توانی داره از توان من خارج بود 

یعنی دیگه کلا نمیخوای بچه دار بشی؟

میدونم خودت صلاح زندگیتو بهتر میدونی ما که تو زندگیت نیستیم نمیدونم چی میگذره ولی خب سعی کن یکم قوی‌تر باشی به درک که توجه و محبت نمیکنه تو خودتو داری هرکی خواست توجه کنه نخواست فداسرت خودت به خودت محبت کن هرچی بیشتر خودتو محتاج محبت نشون بدی ازت دورتر میشن 

یعنی دیگه کلا نمیخوای بچه دار بشی؟ میدونم خودت صلاح زندگیتو بهتر میدونی ما که تو زندگیت نیستیم نمیدو ...

عزیزم می‌خوام برم دیگه من شرایط طلاق دارم اینهمه سال موندم به امید اینکه  بچه دار شیم درست میشه ولی بدتر شد حقیقتا دیگه امیدی ندارم کسی که بچه خودشو قربانی می‌کنه انتظار شعور داشتن ازش زیادیع

خداروشکر شوهرت خوب شده عزیزم من خود مادرشوهرم آتیش بیار معرکه اس خود خواهر شوهرم ازمن بدش میاد می‌دو ...

ای بابا شانس مادرشوهر خواهرشوهرت بی وجدان بودن عب نداره عزیزم فداسرت دعا میکنم شوهرت سرعقل بیاد سرش به سنگ بخوره بفهمه الویت تویی بعد اونا 

ای بابا شانس مادرشوهر خواهرشوهرت بی وجدان بودن عب نداره عزیزم فداسرت دعا میکنم شوهرت سرعقل بیاد سرش ...

عزیزم من دیگه آخر خطم می‌خوام طلاق بگیرم مردی که به زن حامله رحم نکرد ازین بع بعد حامله هم نیستم میخواد چکار کنه 

عزیزم من دیگه آخر خطم می‌خوام طلاق بگیرم مردی که به زن حامله رحم نکرد ازین بع بعد حامله هم نیستم میخ ...

چی بگم آخه   کاشکی درست بشه کار به اونجا نکشه انقدر حرص نخور فقط داری به خودت آسیب میزنی من نمی‌فهمم این مردا چشونه آخه بعدا از کاراش پشیمون میشه حالا ببین 

آره پشیمون میشه ولی دیگه خیلی دیره

چه قرصی خوردی؟

ولی من نمیخام قرص واینا بخورم فقط من حتما باید سرکلاژ کنم وگرنه دهانه رحمم شله برا همین امیددارم که بلند شم کارامو بکنم بچه هم خلاص شه از دستم کاش کااااااااااااش هنوز قلبش نزده بود کاااااش قبل از این چیزا من بمیرم 

..........
چه قرصی خوردی؟ولی من نمیخام قرص واینا بخورم فقط من حتما باید سرکلاژ کنم وگرنه دهانه رحمم شله برا همی ...

بگم تعلیق میشه تو گوگول سرچ کن میاره تازه از تعلیقی درآمدم سر همین موضوع