2777
2789

پنج ماهشه

از صبح تب داره استامینوفن دادم

و بجز تب هیچ علاعمی نداره

سی و شیش و سی و هفت و سی و هشت میشه استامینوفن میدم میاد پاییم ممکنه واسه دندون باشه ؟؟؟ اخه هیچ علاعمی نداره

چطور تبش رو بیارم پایین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

همون استامینوفن بده

اگه تبش زود بالا میره میتونی هر ۴ ساعت بدی

اب و شیر زیاد بده بخوره

هر چی ادرار کنه زودتر تب میاد پایین

✔️زندگی پر از انتخاب است و من شادی را انتخاب کردم.

پاهاش رو با ترکیب سرکه سیب و کاسنی و آب ولرم پاشویه کن

کوچیکه اگر بزرگتر بود میگفتم کاسنی بید شاتره بده بخوره میاد پایین دختر من ۱۰ ماهش بود یک هفته تب داشت آخرش با همین چیزها اومد پایین

دندون هم تب میبره بالا. 

یکم پاشویه ش کن یواش. 

یه دستمال نخی خیس کم آب بذار روی پیشونیش.یکم باشه بردار.

اگه درخت نارنج دارین

چند تا برگ نارنج تمیز بشور خشک کن بذار رو شکمش مستقیم.لباسشم بذار روش.

من بچه بودم اینجوری تبم میومد پایین

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)

عزیزم فعلا چاره ای نداری، جز اینکه هر ۴ ساعت دوبرابر وزنش قطره استامینوفن بدی تا کنترل بشه. ولی صبح حتما ببرش دکتر

اگه فقط تب داره و علایم دیکه ای نداره، انشالا که چیزی نیست. نکران نباش

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

دختر منم چند روز بدنش داغ بود ولی تب نداشت یهو تبش رفت بالا یهو فرداش سرفه ی خلطی کرد فعلا تبشو با استامینوفن و پاشویه کنترل کن اگه دیدی تب طولانی شد ببر دکتر دختر من تبش به سختی پایین میومد گلوش پر عفونت بود

میخوام از زنده بودن لذت ببرم رسالت من اینه،با سختیا میجنگم چون رسالت من اینه،من اومدم زندگی کنم نه بردگی من برده ی پول و خوراک و اموالم نیستم من میخوام با حداقل داشته هام شاد باشم و اگر روزی مادر شدم یاد بچم بدم از زنده بودن شاد باشه درست مثل یه فیلیپینی🔴🔴🔴دختر نازم مرسی منو لایق دونستی و فرزندم شدی 🔴🔴🔴

2810