2777
2789

باید هر ۴۸ ساعت دوبرابر شه

فقط 25 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره شد ۱۲۴۰

خب عزیزم عالیه منم تقریبا با شما باردار شدم فقط آخرین پریودم ۱۴ مهر بوده یعنی یک هفته باشما تفاوت دارم و روز ۳۴ سیکل عدد بتا ۴۷۹ بود ان شاءالله ک از منم رفته باشه بالا تا ۳ روز آینده

خب عزیزم عالیه منم تقریبا با شما باردار شدم فقط آخرین پریودم ۱۴ مهر بوده یعنی یک هفته باشما تفاوت دا ...

من استرس الکی داشتم بخدا الکی بهم گفته بودن خارج از رحمی،، خدا بخواد هرچیزی ممکنه

نذر جوراب نوزادی کردم به نیت شهید نوید صفری که خیلی بچه دوست داشتن ولی قسمتشون نشد،، شماهم حتما یه نذری کن 

خیلی دوست دارم شماره هم رو داشته باشیم و باهم در ارتباط باشیم

از تجربیات هم استفاده کنیم

من استرس الکی داشتم بخدا الکی بهم گفته بودن خارج از رحمی،، خدا بخواد هرچیزی ممکنهنذر جوراب نوزادی کر ...

سلام خوبی

مبارکه عزیزم

به سلامتی بغل کنی

نذر جوراب نوزادی رو میشه توضیح بدید ممنون میشم

باید حاجت گرفتید چیکار کنید

سلام خوبیمبارکه عزیزمبه سلامتی بغل کنینذر جوراب نوزادی رو میشه توضیح بدید ممنون میشمباید حاجت گرفتید ...

این شهید خیلی خیلی زیاددددد عاشق پسر بودن و میگفتن اگه پسر دار بشم اسمش رو میزارم رسول و...  ولی قسمتش نشد بچه دار بشن

برای همین خیلی دلی نذر کردم که جوراب پخش کنم به نیت ایشون

و الویه هم نذر کردم به نیت شهید ابراهیم هادی، ایشون الویه خیلی دوست داشتن و خیلیها حاجتشون رو از این طریق گرفتن