2777
2789
عنوان

هیچوقت گوشی همسرتون روچک نکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 25 پست
قبول ندارم چند وقت یه بار نیازه لازم نیس طرف خودش بفهمه چک شده کهاصلا چرا باید ب این دید نگا کنه شای ...

اصلااینجوری نیس عزیزم به نظرم آدمی که اینکارومیکنه هزارراه وروشم استفاده میکنه براپاک کردن ودیده نشدنشو..وفقط بااینکارآرامش خودته که بهم میخوره اینکه باکسی زندگی کنی سرروی یه بالشت بزاری که اعتمادنداشته باشی واقعابده من خودم کسی بودم که شوهرم گوشیش روجاگذاشته بودوگوشیم رودادم بهش برای یه تماس وبعدکه گوشیم روبرگردونددیدم رفته بوده توتلگرامم وواقعاحالم بدشد نزارین این حس بدروناخواسته کنتقل کنین

ساعت نگاه کن کنکاش نه ،من خیلی حرفا با دوستم وخواهرام میزنم‌ قطعا علاقه ای ندارم همسرم متوجه بشه،گوش ...

نمیدونم من زیاد با مادرم اینا صمیمی نیستم که بخوام چیزی بهشون بگم که شوهرم ندونه یا نخوام بدونه 

اما در کل به نظرم وقتی ادم طوری رفتار کنه یا چیزی بنویسه که شوهرش اگه بود اونطوری نمیکرد یه طور خیانته ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اصلااینجوری نیس عزیزم به نظرم آدمی که اینکارومیکنه هزارراه وروشم استفاده میکنه براپاک کردن ودیده نشد ...

اهوم اینم هست 

منم ی بار شوهرم سر من به مادرش پیام داده بود سر یه چی گلایه کرده بوو  و من فهمیدم و به شدت دلخور شدم ..

ازونموقه حساس شدم . همش فکر میکنم پشت سر من تو گوشی حرف میزنن..

نمیدونم من زیاد با مادرم اینا صمیمی نیستم که بخوام چیزی بهشون بگم که شوهرم ندونه یا نخوام بدونه اما ...

مثلا من با دوستم در مورد لباس زیر یا رفتار بقیه دوستامون یا خانواده شوهر حرف می‌زنیم کجاش خیانت ،مردی که ذاتش خراب باشه توصندوقم دست وپا بسته بندازیش کار خودش می کنه

مثلا من با دوستم در مورد لباس زیر یا رفتار بقیه دوستامون یا خانواده شوهر حرف می‌زنیم کجاش خیانت ،مرد ...

میگم‌که من کلا زیاد اهل روابط دوستانه خیلی صمیمی نیستم 

تجربشو ندارم 

ازین زاویه اصلا نگاه نکردم به ماجرا 

پس چجوری بفهمیم چه گندی داره میزنه؟ من همیشه یه خسی بهم میگفت دقیقا وقتی میگشتم پیدا میکردم خدا لعنت ...

خب خانوماحس ششمشون قویه درسته ولی من باشناختی که ازهمسرم دارم هیچوقت اینکارونمیکنم

اهوم اینم هست منم ی بار شوهرم سر من به مادرش پیام داده بود سر یه چی گلایه کرده بوو و من فهمیدم و به ...

ای بابا 

ولی نگاه کن اگه چک نمیکردی آرامش خاطربیشتری داشتی 

بستگی به تصمیم و عرضه خودت دارهاگه میخوای ببینی و یکم دعوا کنی بعد مثل هویج بازم به زندگی ادامه بدی ...

به نظرمن آدمی همسرش روچک میکنه که بهش شک داره وآدمی شک میکنه که یابه خودش وتوانایی هاش اعتمادنداره وخودشوپایین میدونه یابه همسرش اعتمادنداره 

ومنی که به همسرم اعتماددارم وبدی ازش ندیدم 

ومطمئنم خیانت نمیکنه

آدمی که خیانت میکنه فقط باحست میتونی تشخیص بدی وگرنه هزارراه داره برای قایم کردن کاراش دوتاگوشی و..که به عقل جن هم نرسه

اینکه بخوام گوشیش روچک کنم فقط آرامش خاطرم روبهم میزنه

چون صددرصدچیزایی دارع مثل همونایی که گفتم که چیزه مهمی نیس خیانت نیس ولی باعث ناراحتی میشه واسه همچین چیزایی هیچوقت هیچکی جدانمیشه ولی باعث میشه ناراحت بشه و..

به نظرمن آدمی همسرش روچک میکنه که بهش شک داره وآدمی شک میکنه که یابه خودش وتوانایی هاش اعتمادنداره و ...

میگم که بستگی به خودت و فرهنگت داره برای بعضیا همین نکات هم خیلی چیزا برای گفتن داره و قابل چشم پوشی نیست شاید اصلا داستان جدی تر باشه نمیشه بی خیال بود 

نکته دیگه اینکه اعتماد صد در صد به همسر خودش جای بحث داره و بسیار اشتباهه  

به هر حال شیوه شما برای خیلیا مفیده اما من اقلیت رو هم در نظر گرفتم که حساس تر و غیرتی تر از این حرفا هستند