2777
2789
عنوان

هیچوقت گوشی همسرتون روچک نکنید

357 بازدید | 25 پست

هیچوقت چک نکنیدگوشیشوتاوقتی مشکلی ندارین تورابطتون تاوقتی همه چی خوبه همسرتون خوبه بهش اعتماداشته باشین گوشیشوچک نکنین خیلی کاربدیه خیلی حس بدی به آدم دست میده همش میگه چیکارکردم مگ همچین فکری کرده واینکه فقط باعث میشه ناراحت بشین باهیچکسم رابطه نداشته باشه ودوست نباشه بادوستش یه دوتاشوخی کردن تواکسپلورش یکی دوتاکلیپ زنای اونجوری هست وتهشم فقط خودتونوناراحت کردین کسی که بخوادانجام میده جوریم که تاآخرعمرنفهمیدیه گوشی دیگه میگیره هزارراهش هست پس الکی خودتونودرگیرنکنین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اوهوم، مثلا میری تلگرام و میبینی کانال صیغه و این چیزاست، بعد میای موبایل خودت رو چک میکنی میبینی عه واسه خودتم اومده در حالی که اصلا درخواست نداده بودی!!!! اینکه میگم اتفاق افتاده بود و بعد فهمیدم! و بعد ضایع شدم😄

لایک داشتی گلم🖐🌹🌹

پس چجوری بفهمیم چه گندی داره میزنه؟ 

من همیشه یه خسی بهم میگفت دقیقا وقتی میگشتم پیدا میکردم خدا لعنتش کنه روزای تلخم یادم اومد

ارزومه خدا معجزه کنه ازین روستای لعنتی بریم شهر لطفا هرکی امضام میبینه برای جابجاییمون دعا کنه🙏

قبول ندارم چند وقت یه بار نیازه لازم نیس طرف خودش بفهمه چک شده کهاصلا چرا باید ب این دید نگا کنه شای ...

ساعت نگاه کن کنکاش نه ،من خیلی حرفا با دوستم وخواهرام میزنم‌ قطعا علاقه ای ندارم همسرم متوجه بشه،گوشی درموقع نیاز طبیعی در دسترس طرف مقابل باشه 

بستگی به تصمیم و عرضه خودت داره

اگه میخوای ببینی و یکم دعوا کنی بعد مثل هویج بازم به زندگی ادامه بدی اگه غیرت و شرایط جدا شدن نداری اره نباید چک کنی

ولی اگه سالم بودن رابطه برات مهمه ترس از طلاق یا تنبیه جدی شوهرت نداری و خودت ۱۰۰ توانتو برای رابطه می‌ذاری و برات مهمه بدونی طرف مقابل چجور آدمیه غیر مستقیم تحت نظر داشته باشید 

2810