2777
2789
عنوان

اسکرین شات پیامام به شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 703 بازدید | 40 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه یه تینت لب بزنم میگه معلوم نیست واسه کی آرایش کردی و‌....

نباید دل به دلش بزاری از حرفش گارد بگیری 

چون دوسداره بدتر با این حرفاش عدابت بده 

بی تفاوت بگذر از حرفش

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

کاش نمیگفتی دلم برای بقیه میلرزه اشتباه کردی

بذار بدونه 

شاید یکم بهتر شد

۸ ساله همش توهین و تحقیرم میکنه

همش کتک 

همش بی توجهی

پول نمیده بهم

اگه هزار تومن خرج کنم همش منت میذاره و جلو چشمم میاره

خسته شدم دیگه 

اگه منو دیدی حتما بهم یادآوری کن قول دادم لاغر کنم🥲وزن فعلی 3 رقمی.... تاریخ 20/8/1403 وزن هدف اولیه 97....لطفا بهم کمک کن و انگیزه بده دوست مهربونم❤

الهی بمیرم💔💔💔

خدانکنه مهربونم❤

اگه منو دیدی حتما بهم یادآوری کن قول دادم لاغر کنم🥲وزن فعلی 3 رقمی.... تاریخ 20/8/1403 وزن هدف اولیه 97....لطفا بهم کمک کن و انگیزه بده دوست مهربونم❤

جوابتو نداد؟؟؟؟

پیامش دادم ک صبح بخونه

الان خوابه

بدترین و احمقانه ترین حرفارو زدی باورم نمیشه با دست خودت گور خودتو کندی. چرا واقعا چرا

گاهی به یه جایی میرسی 

هیچی برات مهم نیس دیگه

فقط میخوای بگی ک طرف بدونه

نباید دل به دلش بزاری از حرفش گارد بگیری چون دوسداره بدتر با این حرفاش عدابت بده بی تفاوت بگذر از حر ...

من هیچی نمیگم هیچوقت 

هیچی 

ولی اون هر روز بدتر میکنه

2810