اکثر حانومایی که دیدم میگن وقتی با شوهرشون حرفشون میشه و قهر میکنن شوهره به هیچ جاش نیست و راحت به کار و زندگیش میرسه از اون طرف خانومه همش خود خوری میکنه و...
من ۵ساله با شوهرم تو رابطه بودم و ۱۰ماهه ازدواج کردیم و بخاطر فشار درسو شغلم خیلی زود رنجو حساسم خصوصا از وقتی ک از کنار خونوادم اومدم تو شهر غریب و هیچکیو بجز شوهرم ندارم و مثل ی پدر و رفیقو داداشو همسر باهام رفتار میکنه من خودم خودمو گاهی نمیتونم تحمل کنم چون زود قهر میکنم ولی اون همیشه ب بهترین حالت از دلم درمیاره حتی اگه حق با اون باشه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اتفاقا هزار برابر اذیت میشن اونا غار تنهایی دارن به اصطلاح در این مواقع میرن تو غار خودشون و مشخ ...
چقدر قشنگ توضیح دادی
خدایا بمن لیاقت مادر شدن رو بده تا منم بتونم ب زودی هدیه ترو ک از وجود خودمه تو آغوش بگیرم😔میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستی؟؟؟یه بچه صحیح سالم👼خدایا رومو زمین ننداز۱۴۰۳/۳/۳😔خدایا این انتظار داره منو از پا درمیاره ،رحمی ب حال دلم کن ، ب زودی بچه سالم بهم بده ترو ب بزرگیت قسم😭۱۴۰۳/۸/۲۲
اگه خیلی با انرژی بودی یه مدت سرسنگین باش محل نده ببخشید اینو میگم ولی خودتو براش بگیر غر نزن اصلا همه چی آماده ولی اون شور و شوق و نداشته باش مطمئن باش حواسش بیشتر جمع میشه چون ترس از دست دادنتو داره