2777
2789

سلام شبتون بخیر

ماه پیش اقدام کردم روز تخمک گذاری اما نشد این ماه گفتم از شب اول بعد از پریودی یک شب در میون اقدام میکنم اما متاسفانه ماه ‌شلوغی داشتم و فقط همون شب اول بعد از پاکی اقدام کردم الان 16 روز ازش میگذره. این ماه دقت کردم یه طورایی اصلا ترشحات مربوط ب تخمک گذاری نداشتم در واقع اصلا ترشح عادی هم نداشتم. سیکلم چند وقتیه 35 روزست. تخمک گذاری حدودا میشه از 18 سیکل تا 21.اما امرووز ک 23 سیکلم بود خیلی عجیب تخمدان چپم درد گرفت و خیلی ببخشید ترشحات سفید داشتم. میتونم امید داشته باشم ب بارداری؟ 

میشه لطفا از تجربه‌ های لانه گزینی تون بگید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میدونی برای هر کسی متفاوته مثلن من وقتی باردار بود علائم عین پریود بود یعنی کمرم سینه هام انگار اله ...

بله عزیزم میدونم. اصلا این ماه خیلی برام عجیب بود نمیدونم چرا هیچ علامت تخمک گذاری نداشتم. با با خودم گفتم شاید تخمک گذاریه. اما آخه ترشحات تخمک گذاری کلا متفاوته

منم در زمان تخمک گذاری تخمدانمتیر می‌کشید

آره اتفاقا تو نت خوندم برای لانه گزینی شکم تیر میکشه اما تخمک گذاری تخمدان تیر میکشه. احتمالا مال من تخمک گذاری بوده. اما آخه ترشحات تخمک گذاری فرق میکنه

منم دو دوز دیگه موعدمه هرازگاهی تخمدانم تیر میکشه حالا نمیدونم چه خبره باردار هستم یا نه

الان دیگه میتونید با بی بی چک متوجه شید. برای من 12 روزی مونده  

احتمال کمیه با این شرایط باردار شده باشم. 

الان دیگه میتونید با بی بی چک متوجه شید. برای من 12 روزی مونده احتمال کمیه با این شرایط باردار شده ...

بخدا این اینترنت ها خیلی منو ترسونده بود رفتم یه دکتر کیستام خیلی ریز بود و دکترم‌گفتم خیلی خفیف تنبلی داری دیگه اومدم  کلی مطلب خوندم به همسرم‌میگفتم‌من بچه دار نمیشم

2810