2777
2789
عنوان

کسی بوده علائم لانه گزینیش تیرکشیدن رحم و ترشحات سفید باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 45 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخه منم این ترشحا شروع شد بعد چن روز کشدار شد کیت زدم مثبت شد اواخر سیکلمم بوداگه میتونی کیت تخمک گذ ...

عزیزم تو تاپیکای قبلم هم کانت گذاشته بودید. الحمدلله باردار شدید؟ 

عزیزم تو تاپیکای قبلم هم کانت گذاشته بودید. الحمدلله باردار شدید؟

من بارداری شیمیایی برام پیش میاد زیاد نمیدونمم علتش چیه حالا میخوام اگر بشه یه ماه جلوگیری کنم و بعد اقدام ببینم چطور میشه🫠

بی بی چک ممکنه مثبت بشه ولی رفته رفته کم رنگ تر میشه و بتا هم میاد پایین

خدا راشکر خوبه بتام زیاد بالا نمیره و راحت دفع میشه

کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …

فدای تو توام واسم دعا کن که این حاملگی رو به خوبی سپری کنم حالت تهوع تموم بشه از خانوادمم دورممم سخت ...

ان شاالله عزیزم بسلامتی میگذره. تهوع معمولا یک ماهه. بعدش از قشنگی های بارداری لذت ببر. واقعا ک دوران شیرینیه. 

اصلا نگران غربت هم نباش. من بارداری اولم تو شهر خودم بودم اما مامانم کنارم نبود و خیلی احساس غربت میکردم اما اینو بدون وقتی تو شرایط سختی قطعا خدا بیشتر هواتو داره. بارها بهم ثابت شده

احتمالا چن ماه دیگه برم ای یو ای کنم

ان شاالله کاملا طبیعی باردار میشی. 

است ست رو بذار کنار همه چی درست میشه. 

هر ماه یک شب در میون اقدام کن و اصلا به فکر بی بی چک و علائم و.... هم نباش. مطمئن باش میگیره

ان شاالله عزیزم بسلامتی میگذره. تهوع معمولا یک ماهه. بعدش از قشنگی های بارداری لذت ببر. واقعا ک دورا ...

زیادم دور نیستیم من یه شهر دیگه اونا یه شهر دیگه ۲۰ دیقه راهه وللی هر روز نمیتونم برم 

من بارداری شیمیایی برام پیش میاد زیاد نمیدونمم علتش چیه حالا میخوام اگر بشه یه ماه جلوگیری کنم و بعد ...

عزیزم. ان شاء الله زودتر مشکلت برطرف بشه و خدا جواب صبوریت رو بده

عزیزم. ان شاء الله زودتر مشکلت برطرف بشه و خدا جواب صبوریت رو بده

همچنین عزیزدلم❤️❤️❤️❤️

کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …

2810