2777
2789

بچه ها دیشب گفتم که شوهرم پیام داد تصادف کنم بمیرم و کلا رقت جواب پیامام و زنگم نداد دیگه تو جاده هم بود منم خیلی نگران شدم تا صبخ حالم بد بود هیچی نگفتم به خانوادم تا صبح مه دیگه گفتم ارایشگاه نمیرم. چون قرار بود برم برای اصلاح صورتم فردا جشنمه

دیگه نرفتم و مادر شوهرم اونجا منتظر زنک زد بهم گفت چرا نیومدی گفتم نمیخوام حالم بده دیگه قسم و آیه که چیشده 

کامل نگفتم چیشده فقط بیشتر تاکید کردم که گفته بمیرم و از دیشبم هست جواب نمیده اونم گفت غلط کزده نگو من خبر دارم منم بهش نمیگم فقط ظهر که کلاسش تموم شد زنک زد جوابمو نده تا زنگ بزنه من بهش میگم ارایشگاه نرفتی حالت بد بوده

دیگه شوهرم دو بار زنگ زد جواب ندادم دیگه مادرشوهرم زنگ زد گفت بخش گفتم حالا جوابشو بده بگو دکتر بودی 

گفتم اصلا فردا بعد ارایشگاه نمیام خونه پیشش مادرشوهرم گفت هر چی تو بگی 

دیگه شوهرم زنگ زد داشتم باهاش حرف میزدم دیدم همش بغضه میگفت قطع نکن منم حرف دارم ولی هیچی نمیگفت نتونست خوب حرف بزنه و اقلا جوابی برای کاراش نداشت دیگه حالش بد شد قطع کرد 

بغد زنگ زدم گفتم عیب نداره ناراحت نیستم فراموش کن حالتو بد نکن اونم فقط گفت باشه 

بعدا خودش زنگ زد منت کشی و معذرت خواهی و تقریبا همه چی به خیر گذشت

نمیفهمم اصلا

اگه نمیتونی مودب باشی روی من ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربری ات رو هوا میره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سیاستو از مادر شوهرت یاد بگیر و هرکز علیهش نشو معلومه بد بازی میده 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
مبارکه آفرین بچه های خوبی باشید

😂😂😂

درست زمانی عاقل میشی که برات مهم نیس کی دوست‌داره کی دوست نداره،مهم نیس کی تنهات گزاشته کی همیشه و تو هر شرایطی کنارت بوده، مهم نیست کی در نبودت اذیت میشه کی خوشحال میشه،میفهمی که آدما رنگ عوض میکنن و اونی تو ظاهرن نیستن و اونجاست که دیگه هیچی برات مهم نیست و فقط خودتی که مهمی:)

کم مونده راجب دسشویی کردن هم تاپیک بزنید😂

درست زمانی عاقل میشی که برات مهم نیس کی دوست‌داره کی دوست نداره،مهم نیس کی تنهات گزاشته کی همیشه و تو هر شرایطی کنارت بوده، مهم نیست کی در نبودت اذیت میشه کی خوشحال میشه،میفهمی که آدما رنگ عوض میکنن و اونی تو ظاهرن نیستن و اونجاست که دیگه هیچی برات مهم نیست و فقط خودتی که مهمی:)

کم مونده راجب دسشویی کردن هم تاپیک بزنید😂

دیشب تاپیک زدم حالم خیلی بد بود داشت مراسم بهم می‌خورد نخواستم به خانوادم بگم همه چی قاطی بود اما امشب چند نفر گفتن چیشد درست شد منم تاپیک ژدم