2777
2789
عنوان

جنین وبارداری

114 بازدید | 24 پست

سلام خوبید 

من الان چهار ماهه باردارم .ولی هنوز بچمو تو مثانم حس میکنم یعنی در پایین ترین قسمت شکم . بنظرتون چرا هنوز بالا نرفته مگه نباید تو خود شکم بره . هنوز مثانمو میگیرم جنینو قشنگ حس میکنم. بعد وقتی میخوام راه برم حس میکنم بچه الانه که بیفته . 

نظرتون عادیه؟؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم ببخشید من ۵ هفته و ۶ روزمه سونو واژینال شدم امروز فقط ساک دید ،جنین نبود ،به نظرتون تشکیل نمیشه؟آنقدر ناراحتم که خدا میدونه حالمو،بعد دوسال دوا درمون تازه دلم خوش بود 

عزیزم ببخشید من ۵ هفته و ۶ روزمه سونو واژینال شدم امروز فقط ساک دید ،جنین نبود ،به نظرتون تشکیل نمیش ...

خیییییلی زود رفتی واسه سونو . هش هفته برو  جنین پیدامیشه. منم اینجوری بودم

سرکلاژ چیه؟

اگر زیاد جفت و جنین پایین باشند به تشخیص دکتر دهانه رحم را می دوزند که خدایی نکرده باعث سقط نشه این پایین بودن ها .حالا شما فقط استراحت کن از پله پایین بالا نرو راه زیاد نرو حمام هم درحد ۵یا ۱۰دقیقه باشه تا نوبت دکترت بشه مواظب خودت باش

گفتم : خدایا؟ ؟؟دلم را شکستند .گفت :هیس نگران نباش آنها هم برای خوشبختیشان به آسمان من رو می اندازند
اگر زیاد جفت و جنین پایین باشند به تشخیص دکتر دهانه رحم را می دوزند که خدایی نکرده باعث سقط نشه این ...

من خونم طبقه اوله پله هامون خیلی بدن . ازهمون دوماه اول کمر دردشدید  پیدا کردم . بخاطر بچم هی باید بیام پایین برم بالا

2810