2777
2789

گفته با حجاب میخاد ولی موهام ببینه 

🧚🏻‍♀️🪸🪷🪺🧞‍♂️🧘🏼‍♀️🌱👄💄👰‍♀️👠💍🦄🦋🪼🐳🪽🪴🐚🍒🍑🥝🍟🍕🍰🎂🍫🥜🎨🏝️🧸🩵🇱🇷

چرا حالا جریانشون چیه اینا

|هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤||از صفر شروع کردم و امیدوارم تو مسیر زندگیم موفق باشم ک همچنان پرقدرت ادامه بدم😍||دانشجوی روانشناسیم و میخام سفتو سخت شروع کنم برا کنکورم بخونم ولی کسی خبر نداره😄سال دیگه همین موقع ها قراره خیلیارو سوپرایز کنم😌اما امااا اماااا هیچکس هیچکس قرار نیس تو خوشحالی من سهیم بشه همه قراره از دم بِپُکَن✌😁هدفم پزشکیه اصفهان هستش😋🌱|

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
این خریدم سر کنم چطوره

بخدا ترسیدم دیدم گرخیدم یدفعه😂😂

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                                                                                                                                  خُدایا شُکرت بخاطرِ وجودِعزیزانم(همسرم💞پسرم😍دخترم😍خانوادم💖)وَ آرامشے کـِ دارم...

فروردین🌿

شما انگار منتظر پولی هستید تا ۲۰ روز بهت میرسه  به تازگی شخصی ناراحتت کرده خودش از دلت در میاره تو مسیر احساسی صدقه بده تا ۱۰روز دیگ اتفاق خوب احساسی داری از م س ع ن د خبر خوش داری جا ب جایی  مکانی یا شغلی سفری میری ک خوبه

اردیبهشت🌿

کسالت و بی حالی میبینم غم احساسی دلتنگی براتون از بین میره ارامش احساسی داری تا اخر هفته ازمون قبولی داری پولی زنده شدن داره  براتون روشنه شخصی ک حروف اسمی م ن ح ط خبر  خوش داری 

پولی ب دستت میاد و باهاش چیزی رو میخری مسیر پزشکی روشنه 

خرداد🌿

مشکل قانونی داری ۳وعده دیگ حل میشه از عشقت خبر داری  اگر رفته  دلتنگ شماست فقط منتظر ی نشونه هست از شخصی ک ازتون بزرگتره  تماس تلفنی یا مشاوره ای میگیری ک خوبه تو چهرت یا موهات تغییر زیبایی داری از  شخصی ک متولد  ماه خودتون یا ابان مرداد مهر بهمن ماهی خبر داری اسفند ماهی منتظر شماست 

تیر🌿

یک ضرر زیان براتون جبران میشه  تغییر تحول مالی مثبت دارید از سمت شخصی ک ر پ ا ب هست خوشحالی داری دیدار خوب براتون تا ۱۴روز دیگ اتفاق می افته بدهی داری ک پولش جور میکنی نگران فرزندت هستی ک پوچ میشه رقیب عشقی نداری ثبت سند داری برای مجردین ازدواج میبینم 

مرداد🌿

شاغل شدن یا دو شغله شدن میبینم تو مسیر کاری خوشحالی داری از نظر احساسی بهت علاقه داره از اقایی ک امیر امیر محمد حسین احسان حسام خبر داری   از شماره تماس ایرانسل فالگرامدو خبر خوش داری اگر تو غکر مهاجرت هستی مسیر برات باز مبشه با کسی ک دوسش داری دیدار داری خرید و فروشی ک عالیه هزینه ای برای خودت میکنی ک روشنه 

شهریور🌿

براتون خوشحالی خانوادگی میبینم مشکل قانونی و اداری حل میشه جا ب جایی یا خرید عالیه از عشقت اگ دوری وصال میبینم  یه سری مشکلاتی سر راه شما قرار گرفته زیاد  صدقه بدید یا ذکر یا الله زیاد بگید سفر ب جای خو اب هوا داری روی یک تماس تلفنی اعصاب خوردی داری از شخصی ک متولد عنصر خاک یا اب خبر داری از ع ف ر د م خوشحالی داری

مهر🌿

یک خبر خوش مالی داری شخصی بهت قول کار یا پول داده به قولش عمل میکنه مجردین پیشنهاد دوستی یا ازدواج داری حواستون باشه کار دادگاهی قانونی برات ایجاد نشه از سمت خانمی عشق و علاقه افتاده اگر متاهل هستی بارداری میبینم خرید میکنی عالیه الیفال69 ب کسی ک اخر اسمش با ن یا یی ختم میشه اعتماد نکن تو مسیر عشقی اگ رفته منتظر نشونه ای از شماست

آبان🌿

گشایش حاجت روایی میبینم یکم اعصابت خورده ک حل میشه تو مسیر احساسی ناراحتی داری  ک حل میشه از عشقت جدی شدن رابطه ات میبینم از یک شخصی ک متولد فصل پاییز خبر خوش داری  اگر این روزها شخصی ناراحتت کرده از دلت در میاره ممکنه سرما بخوری یا ی  چند روزی بیحال بشی از یک شخصی ک تو حروف   اسم م ل هست خبر داری 

آذر🌿

به ارامش رسیدن مالی و احساسی میبینم تو مسیر عشقی ناراحتت کرده از دلت درمیاره  این روزها پرخاشگری نکن این روزها حواست جمع ک چیزی رو گم نکنی تو مسیر قانونی حل شدن میبینم پولی به ضریب ۵ ب دستت میرسه اشنایی جدید میبینم از اردیبهشت  بهمن خرداد مرداد خبر خوش داری   اگر ازمون داری موفقیت داری

دی🌿

بهبود کاری مالی میبینم پول های خوبی ب دستت میاد اگر شخصی ناراحتت کرده  پوچش کن از سمت کسی که ر ح ز ض خبر داری تو مسیر فالگرامدو دادگاهی تلاش بیشتر کن از خانمی ک اول اسمش با س ن  ف شروع بشه کمک خوب حمایت میبینم و  ثبت سند رو خونه یا ماشین دارید

بهمن🌿

پیشنهاد کاری یا احساسی داری ک خوبه  از سمت شخصی ک اول اسمش با  آ شروع میشه  خوبه براتون هزینه  کردن رو مسیر زیبایی عالی افتاده اسیب جزعی میبینم سفر هوایی داری خرید وسیله نقلیه با طلا میبینم  تو مسیر عشقی دیدار و بازگشت میبینم مخصوصا اگرزمستون ماهی هست   از یک  شخصی ک تو اسمش ش ت ح  ف ع تماس خوش داری

اسفند🌿

یک رویایی مالی تا ۱۰ روز دیگ برات تحقق پیدا میکنه تو مسیر عشقی خبر غیر منتظره میبینم یکی بهت قولی داده ب قولش عمل میکنه از یک بهار یا زمستان ماهی  خوشحالی داری براتون عمل زیبایی ک خوبه از یک شهر دیگ خبر تماس یا بسته پستی داری اگر تو  فکر   شخصی هستی اونم بهت فکر میکنه

-- ✨ --

https://t.me/loveeahangg

فروردین🌿شما انگار منتظر پولی هستید تا ۲۰ روز بهت میرسه به تازگی شخصی ناراحتت کرده خودش از دلت در م ...

در تاپیک مادر فرانکی 

هم فاله هم تماشا 

به دوستانتون معرفی کنید

🧚🏻‍♀️🪸🪷🪺🧞‍♂️🧘🏼‍♀️🌱👄💄👰‍♀️👠💍🦄🦋🪼🐳🪽🪴🐚🍒🍑🥝🍟🍕🍰🎂🍫🥜🎨🏝️🧸🩵🇱🇷

2810