2777
2789
عنوان

چراکباب مرغام خشک شد

| مشاهده متن کامل بحث + 451 بازدید | 35 پست
اره باجفعری وفلفل دنبه ادویه وزعفرون خیلی خوشمزه میشه عین کوبیده

اها منم درست میکنم وقتی یکم نازک میشه خشک تره وقتی یکم قطرش بیشتر میشه نرم و لطیف تره اما من موقعی که می‌خوام بریزم تو ظرف هنوز زیرش روشنه باز توش کره میندازم و سریع میکشم تو ظرف

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره میگم که تابه بزرگتربود نازک پهن کردم چون توکلش پهن کردم پس بایدچیکارکنم حجم موادو بیشترکنم خیلی ...

میتونی خودت دونه دونه درست کنی با دست فرم بدی بذاری... بعد چه اصراری داری حتما تو اون ظرف درست کنی 

امضا ندارم اثر انگشت زدم
اها منم درست میکنم وقتی یکم نازک میشه خشک تره وقتی یکم قطرش بیشتر میشه نرم و لطیف تره اما من موقعی ک ...

اره فک کنم دلیلش همین نازک بودنش بود اگه تونصف تابه پهن کنم اون طرف تابه چون مواد داخلش نیست نمیسوزه؟البته تابه رژیمیا خیلی بزرگ سطحش باید امتحان کنم اون نصف اون وری روشعله نباشه

اره میگم که تابه بزرگتربود نازک پهن کردم چون توکلش پهن کردم پس بایدچیکارکنم حجم موادو بیشترکنم خیلی ...

چیکبار میکنی از هم باز نمیشه کبابت؟دنبه رو باید با مرغ چرخ کنی؟بغیر از ادویه دیگه چیزی نمیخواد؟

میتونی خودت دونه دونه درست کنی با دست فرم بدی بذاری... بعد چه اصراری داری حتما تو اون ظرف درست کنی

اخه تابه رژیمیا که شیاردارن خط میندازه روکباباقیافشون بهتر میشه بعد کلی پول دادم خریدمش فقط واسه این غذا😂

اخه تابه رژیمیا که شیاردارن خط میندازه روکباباقیافشون بهتر میشه بعد کلی پول دادم خریدمش فقط واسه این ...

مهمون که اومد حجمت بیشتر بود میتونی استفاده کنی ... الان هم با دست فرم بده اشکال نداره، یا تو کل تابه پخش نکن یه تیکه ش رو خالی بذار، در تابه رو میبیندی یا باز می‌ذاری‌ 

چند خریدی منم دلم میخواد بگیرم از این تابه ها، خوشگل تر درومد ؟ 

امضا ندارم اثر انگشت زدم
چیکبار میکنی از هم باز نمیشه کبابت؟دنبه رو باید با مرغ چرخ کنی؟بغیر از ادویه دیگه چیزی نمیخواد؟

مرغ چرخ شده ودنبه چرخ شدرو باپیازرنده شده فلفل نمک زردچوبه جفعفری ریزشده وفلفل دلمه ریزشده وزعفرون ویذره آبلیمو مخلوط میکنم کف تابه پهن میکنم باقاشقش حالت کباب شیار میندازم بینش بعدباید درظزف بزاری روشعله اول آب میندازه بعد درشو برداری کمکم سرخ میشه رومال زعفرونم میزنم نه وانمیره

عزیزم کباب مرغ اصلا وا نمیره خیلی سفت و سخت و درست حسابی در میاد 

امضا ندارم اثر انگشت زدم
مهمون که اومد حجمت بیشتر بود میتونی استفاده کنی ... الان هم با دست فرم بده اشکال نداره، یا تو کل تاب ...

۱۶۰۰خریدم اره قیافش چون شیارداره خط میندازه مجلسی تره  البته من داخل همونام باقاشق حالت کوبیده روش خط مینداختم زیاد فرق نداشت این غذارو وقتایی که وقت ندارم درست میکنم وگرنه همش میگم بزارم داخل دستگاه کوبیده زن وبزارم فیریزر دیگه قشنگ شکل کوبیده میشه

2810