2777
2789
عنوان

یک حرومزاده در نی نی سایت📸

| مشاهده متن کامل بحث + 6004 بازدید | 123 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حتما ازش شکایت کن ببین بلایی سرش بیارن ک بیاد به پات بیفته یه فحش فقط یکی تو اینستا به خانم همسایه مون داده بود رفت شکایت کرد پیگیری کرد یارو اومده بود به گه خوردن افتاده بود 

آقای فردوسی پور شما دنبال چییییییی
2805

لبات یکم دیگه تزریق کن

تاپیکام ممکنه هر کدومش با دیگری فرق کنه، چون ادمیم که بر اساس احساسات و عواطفم تاپیک میزنم، نه از روی تحلیل و استدلال، و ممکنه یکی از تاپیکام خیلی حس معنوی توش باشه و یکی دیگه شیطانی باشع...

@_آواز_    

@niniyar_5    

سلام ادمین گرامی خسته نباشید

خواهشا این ایدی رو بررسی کنید

داره به تمام زن ها و اقایون سایت فحاشی و هتک حرمت میکنه

سپاس

کاربر آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید

مرسی مهربونم از راهنماییت پس دوماه دگ نیاسنامیدم میگیرم پوستمم یه استراحتی کنه

اره قشنگم😘

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
بچه ها همتون زنیدفقط نی نی یار تگ کنید تا تعلیق شهدنبال چرا و اما الان نباید بود وقتش نیست

تعلیق نهههه به نی نی یار بگو از رو شماره اش اسم و مشخصات شو در بیاره بزار بمونه دهنش زو جر بدیم

آقای فردوسی پور شما دنبال چییییییی
سرخود من بهش گفتم اسمت نسرینه قشنگهگفت چرا اسممو گفتی شناسایی میشمخودش نوشته بود اسمم اینه😑

وااایییی خدایاا 😳

اصلا منطقی نیست آخهههه

به خاطر یه اسم درست نیست که آدم تهمت بزنه به این و اون

حتمااا پیگیری کن عزیزم 

کاربری دست دو نفره :)

استارتر اون کاربر از تاپیک اسم از شما و چند نفر کینه گرفته و دنبال اذیت کردن هست چند دقیقه پیش هم به یکی باز فحش میداد

من اون عنوان رو سرچ کردم هیچ عکسی از شما نیاورد خیالت راحت 

اما اگر میخوای ازش شکایت کنی زودتر اقدام کن اینجا تاپیک زدن فایده نداره فقط چند تا احمق هی میان میگن چرا عکس گذاشتی و وقتی نمیتونن کمک کنن فقط چرت و پرت میگن

من خودم کارما هستم

چرا اخه عکساتونو میزاریننمیدونین اینحا پر از مریضه؟

نه نمیدونستم

الان بهتره نی نی یار ها رو تگ کنید

خنک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش ...بنماند هیچش الا هوس قمار دیگر

چرا خط خطی نکردی عکستو اخه الان همه جا میزاره عکستو هر جا میخوای عکس بزاری خط خطی کن یا روش ی چیزی بنویس

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂
فتاشکایت کن مردم چقد مریض شدن!

شکایت میکنم

پدرشو در میارم

شما هم هروقت چنین مواردی دیدید نی نی یار ها رو تگ کنید تعلیق شن

فردا از عکس های بقیه خانم ها استفاده میکنن

خنک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش ...بنماند هیچش الا هوس قمار دیگر
2810