2777
2789
عنوان

خانوادم خیلی بهم بی اعتنایی میکنن

136 بازدید | 4 پست

کلن ادم حسابم نمیکنن از بعد اینکه کنکورو خراب کردم، سر کنکور حماقت بزرگی کردم و کلن درسو ول کردم بدون اینکه هدف دیگه ای رو دنبال کنم ولی واقعا دلم برای روزایی ک با خانواده صمیمی بودیم تنگ شده از بعد نوجوونی انگار یه دیوار بین من و خانوادم کشیده شد(خانوادم تحصیلات بالایی دارن) و دیگه منو مث قبل نپذیرفتن و نگاه تحقیر امیز بهم داشتن، خودمم پشت کنکور چند سال عمرمو منزوی و افسرده بودم عصبی و بد اخلاق شدم، حتی همسنام تو فامیل بی احترامی و بی محلی میکنن همیشه (ما زیاد با فامیل رفت و امد داریم) و یجوری شده ک من به رفتارشون عادت کردم... دلم میخواد کلن جدا بشم و زندگیمو دوباره بسازم دوس دارم روابط جدید تجربه کنم و مستقل بشم... کاش میشد به توجه دیگران بی نیاز شد ولی واقعا همه به توجه و محبت نیاز دارن و کم کم روی خلق ادم تاثیر میذاره... دلم یه رفیق صمیمی میخاد ک بتونم خودم باشم کنارش، خیلی تنهام... 

خوبه که اشتباهت و پذیرفتی تنها راه نجاتت تلاش مجدد و مضاعف برای موفقیت درسیه

عجز نبود از قدر ورگر بود***جاهلی از عجز بدتر بود.اللهم عجل لولیک الفرج🌿💔اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💗🌺 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزدلمم میدونم حوصله ات واقعا نمیکشه ولی نمیشه یه همت ریز بکنی کنکور بدی قبول شی؟؟

دارم امسال میخونم ولی احساس خالی بودن میکنم انگار به هیچ کس و هیچ جا تعلق ندارم