2777
2789
عنوان

خیلی حرص میخورم سر چیزای بیخودی

81 بازدید | 6 پست

چیزی ازم نمیمومه دارم روانی میشم 

مثلا امروز یکی گفت او گروه کسی جزوه نوشته بفرسته من فرستادم ، بعد نگا میکنم چقد جزوم درهمه 🤦🏻‍♀️😭 اصلا مرتب ننوشتم اون میخاست ی چیز مرتب بنویسه یا چیزی ک همرو نوشته باشه بعد من مثلا اون ور دفترم جا نمی‌شده زدم مثال برا اون قسمتو تو اون همون صفحه تو پرانازم نوشتم برا جدوله اون صفحه قبلی🤦🏻‍♀️😭 خیلی ضایعه نه؟ 

حس میکنم بقیه فک میکنن من خنگممم😭🤦🏻‍♀️ 🙁 فقط ی ری اکشن تشکر گذاشت اما بقیه میفرستادن میگفتن مرسی

تلخ و شیرین جهان چیزی به جز یک خـواب نیـست ،             مرگــ پایان می‌دهد یکـ روز این کابوس را 🙃                               بمان تنهـا که تنهـایی به این تن هـا ش‍رف دارد !            لالا لالا بخواب دنیا خسیسه ، واسه کمتر کسـی خوب می‌نویسه ، یکـی لب هاش همیـشه غرق خندس ، یکی چشـماش تو خوابـم خیسه خیسه :)💔

تو پرانتز نوشتم مثال این برا جدول صفحه قبلی بود🤦🏻‍♀️😭 خیلی ضایعه ن🙁 

تلخ و شیرین جهان چیزی به جز یک خـواب نیـست ،             مرگــ پایان می‌دهد یکـ روز این کابوس را 🙃                               بمان تنهـا که تنهـایی به این تن هـا ش‍رف دارد !            لالا لالا بخواب دنیا خسیسه ، واسه کمتر کسـی خوب می‌نویسه ، یکـی لب هاش همیـشه غرق خندس ، یکی چشـماش تو خوابـم خیسه خیسه :)💔

چجوری بیخیال بشم؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

وا....از خداشونم باشه که بهشون جزوه دادی...من یه جزوه هایی دادم به همکلاسیام که بیا و ببین...🤣🤣

اگه چیزی هم گفتن بگو همینه که هست...باید ممنون هم باشید...

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

وا....از خداشونم باشه که بهشون جزوه دادی...من یه جزوه هایی دادم به همکلاسیام که بیا و ببین...🤣🤣اگه ...

نه اصلا چیزی نگفت کسی 

فقط ری اکشن تشکر 

خودم هی دارم فک میکنم نکنه فک کنن خنگم یا شلخته ای چیزی نوشته باشم

نه اصلا چیزی نگفت کسی فقط ری اکشن تشکر خودم هی دارم فک میکنم نکنه فک کنن خنگم یا شلخته ای چیزی نوشته ...

نه....من یه بار جزوه هام انقدر شلخته بود یه پسر سال بالایی که اونم تو اون کلاس بود،ازم جزوه خواست...اول گفتم باید مرتب بنویسم،ولی بعدش دیدم حوصله ندارم....گفتم ولش کن...همینه که هست....میخواد بخواد...نمیخواد نخواد....وای همونو رفت کپی گرفت...🤣🤣

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️