2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان جون جونی ☺

| مشاهده متن کامل بحث + 3020 بازدید | 781 پست
گامشوع قعرم باعات تاابد دیگه نبینمت😤

بیا بعضی جاها باید حتما زور بالاسرتون باشه گوسفندم عزیزم گفتم شما بی حوصله این خوشتون نمیاد 

سرم بالاست...چون بالا سرم خداست❤

اختیار دارین شما تاج سرین 😍😘

باادب کی بودی تو😟

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اوووففف بابا یه دیشب بوده ها بعدم گفتم امین زابرات نکرده بزار من قبول مسئولیت کنم 😂 😂 😂

خخخ اقا امشب دوربر من نیاین خلوت دارم ،🤣🤣

https://daigo.ir/secret/9824002261  اکیپ سوگولی های سایت#هر کی درخواست بده ماااااادررررشو ..... مث مادر خودم دوست دارم ولی پددددرررررررشو‌ درمیارم،😝😝

بیا بعضی جاها باید حتما زور بالاسرتون باشه گوسفندم عزیزم گفتم شما بی حوصله این خوشتون نمیاد

گوسفند نیستم من مسی گوسفنده😩😩اعصاب مصاب ندارم ولی انتظارداشتم ازت خب هرچی نباشه شوشوی منی😂😂

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
خیلی وقت نیست زدم زدم بعدش رفتم به کارام برسم خودشون موندن و تاپیک😁🤣

😏😏😏حلع بخشیدما

خخخ اقا امشب دوربر من نیاین خلوت دارم ،🤣🤣

امشب از 11 تا 4 ولت نمیکنم 

می‌خوام صدای امینو در بیارم 🤣 🤣 🤣 

❤️متاهل و متعهد 💍                                              ❌ درخواست دوستی آقایون ممنوع ❌

مال خودتم 😁 بی ادبیارو اونور خدمتتون عرض مینمایم🤣😂

بله عرضتون همیشه هس درحضورم😂😂

امشب از 11 تا 4 ولت نمیکنم می‌خوام صدای امینو در بیارم 🤣 🤣 🤣

اوووف امین دیشب کنسل شد امشب وحشیه شوخی نداره با کسی خخخخ 

مگم تاپیک ببین دانلود کن قشنگه

https://daigo.ir/secret/9824002261  اکیپ سوگولی های سایت#هر کی درخواست بده ماااااادررررشو ..... مث مادر خودم دوست دارم ولی پددددرررررررشو‌ درمیارم،😝😝

گوسفند نیستم من مسی گوسفنده😩😩اعصاب مصاب ندارم ولی انتظارداشتم ازت خب هرچی نباشه شوشوی منی😂😂

باشه خانمییییی بوس بده 😍😘  تو باز قیافشو یادم اوردی با اون لباساش  زنده اینجا باسه وه نکه ها پاشه از نزانم حذف کم تاپیکه🤣

باشه خانمییییی بوس بده 😍😘 تو باز قیافشو یادم اوردی با اون لباساش زنده اینجا باسه وه نکه ها پاشه ...

😂😂😂عای خدا رف چرخ بخره زنگ زده به سگ کوچولوی من میگه توچی میخایی برات بخرم یه ماشین هم برای توخریدم لامصب دستش به کم نمیره هیچوق😂😂😂

😂😂😂عای خدا رف چرخ بخره زنگ زده به سگ کوچولوی من میگه توچی میخایی برات بخرم یه ماشین هم برای توخری ...

باریکلا باریکلا واقعا داداش خودمه😊

😂😂😂عای خدا رف چرخ بخره زنگ زده به سگ کوچولوی من میگه توچی میخایی برات بخرم یه ماشین هم برای توخری ...

خب ایندفه سر ماشین میجنگن دیگه 😐