فقط میرم سر کار و باشگاه و برمیگردم ... سر کار هم جدی م ... البته کارم هم یه مدلیه که زیاد توی دید نیستم چون حسابدارم ... همیشه همه از جمله دوستام و همکارام و خانواده دعوام میکنن که دختری که زیباست و خوبه باید توی جمع باشه تا دیده بشه ولی خب من همچنان یه دیوار کشیدم دورم و هیچ جا نمیرم ... کلا خانواده م اهل رفت و آمد و ارتباط گرفتن با کسی نبودن... اگه خواستگاری هم برام پیدا شده یه جای کار واقعا میلنگیده ... از یه طرف میترسم از تنهایی و ازدواج نکردن از اون طرف ازدواج های اطرافیان رو که میبینم ناامید میشم از تشکیل زندگی ... موندم چکار کنم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم تا نری تو جمع ها با ۴نفر اشنا نشی نمیشه کیس پیدا شه ک
نمیدونم توی چه نوع جمعی برم ... چند سالی به صورت حرفه ای شعر کار میکردم و توی جمع شاعرا بودم ولی واقعا اکثرشون شخصیت های خوبی نداشتن و به همین خاطر فاصله گرفتم ازشون ... اونجا هم افرادی خواستن بهم نزدیک بشن ولی کلا یا نیت خوبی نداشتن یا شخصیت مناسب و کار مناسبی نداشتن
کلاسی جایی هم که میرم خیلی رسمی و جدی م ... یه جورایی سرم توی لاک خودمه
کسی که تنهاست و خودشو خودشه فقط نمیتونه ازدواج کنه
یه حرکتی باید زد تا خدام برکت بده
وقتی قرار باشه بشه،میشه به بهترین شکل ممکن هم میشه از قشنگترین راهها،توسط بهترین افراد اونم تو لحضه ای باور نکردنی،تو جایی که شگفت انگیزه.وقتی خدا بخواد میشه...و این روز ها زمان شدنه،قراره برام بشه از خدا خواستم که بشه، ایمان دارم که میشه لطفش همیشه همراهمه🤍تا تاریخ 1403/07/30 اون چیزی که میخوام میشه و زندگی من یه تحول خیلی مثبتی داره🥺روزی که این تاریخ به دلم افتاد 1403/05/22ساعت20:24روز دوشنبه بود ولی متنشو یه مقداری تغییر دادم😅حالا که امضامو خوندی یه صلوات میفرستی برام مهربون؟!🤍الان بعد مدتها ۱۴۰۳/۰۸/۲۴ساعت ۱۸:۴۲دیقس با کلی حس خوب😍 به امید اون روز خیلی قشنگی که خیلیییییی نزدیکه😍❤......
عزیزم تا نری تو جمع ها با ۴نفر اشنا نشی نمیشه کیس پیدا شه ک
آره خب ولی واقعا موندم توی چه جمعی برم که مناسب باشه ... چون رفت و آمد خانوادگی نداریم ... به جمع هایی مثل گروه های طبیعت گردی و ... رو هم از فیلمایی که بقیه میذارن و تعریفایی که میکنن علاقه ای ندارم واقعا چون خیلی راحتن با هم
من نمیدونم اخه اصن ازدواج انقدر خوبه که همه دنبالشنچی توش دیدین خداوکیلیخانوم شما از برنامه روتین و ...
والا من دنبالش نیستم ... فقط گاهی یادم میفته بنا به اقتضای سنم و نگران آینده م... اگه خیلی دنبالش بودم با اولین نفری که بهم برمیخورد ازدواج کرده بودم و تمام ... منم دلایل خودمو واسه ازدواج نکردن داشتم و دارم و میخواستم یا با کسی در حد و اندازه خودم و شخصیتم ازدواج کنم و یا تا ابد مجرد بمونم که تا الان هم کسی رو پیدا نکردم که واسه ازدواج بپسندمش ... بنابراین تن به ازدواج ندادم