2777
2789
عنوان

داشتم با خدای خودم صحبت میکردم که

254 بازدید | 52 پست

یه داستان یادم اومد که مادربزرگم تعریف میکرد

مادربزرگم خیلی ادمه بدبختی بود هیچوقتتت

توی زندگی خوشی ندید سه تا از بچع هاشم

از دست داده بود دوتا از عمو هام جوان مرگ شده

بودن و یه عمه ام هم وقتی سه سالش بود

بعد همیشه میگفت خدا به فرشته هاش میگه

برید ببینید حال اون پدر مادری که بچشونو از دست

دادن چجوریه خوبن یا عصیان کردن....

داستانش خیلی طولانیه.....

همونجور که داشتم فک میکردم یه سوالی بدجوری

ذهنمو مشغول کرده ولی میترسم اینجام  از کسی

بپرسم اخه میترسم خودشیرینای سایت بترکونن تاپیکمو

اقا من چکار کنم خیلی ذهنم درگیر شده تو

نتم سرچ کردم هیچی دستگیرم نشد

بپرس

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

بپرس انشاالله که نمیترکه 

میشه یه صلوات برای شادی روح داداش جوونم بفرستی 🥲💔اگه فرستادی بگو تا منم برای حاجت دلت یه سوره توحید بخونم 🌹در طول روز دلت برا امام زمانت تنگ میشه؟😢چند بار در روز به یاده امامت میوفتی ؟؟برای بی کسی و غربت و صحرا نشینی امامت دلت میسوزه ؟؟😔 اگه دلت گرفت برای تنهاییش یه صلوات برای تعجیل درظهورش بفرست 🙏🌹مطمئن باش امام هم برای خوشبختی تو دعا می‌کنه 😍🥰 ای مردم دنیا مژده که سوار کاری می‌آید با هیبتی چون حیدر کرار 😍💞أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪُ ألْـفَـرَج🤲
بپرس انشاالله که نمیترکه

یعنی خدا فرشته هاشو میفرسته از ما خبر ببرن؟ 

نکنه مشگلی در ارتباط ایجاد میشه که خدا خیلی دیر

جواب منو میده

یعنی چی یعنی خودش نمیتونه یا نمیشنوه که فرشته هاش میگه

یعنی خدا فرشته هاشو میفرسته از ما خبر ببرن؟ نکنه مشگلی در ارتباط ایجاد میشه که خدا خیلی دیرجواب منو ...

مگه خدا نیاز داره کسی براش خبر ببره خدا هر لحظه و هر آن بر حال همه آفریدگانش اشراف داره

یعنی خدا فرشته هاشو میفرسته از ما خبر ببرن؟ نکنه مشگلی در ارتباط ایجاد میشه که خدا خیلی دیرجواب منو ...

به نظر من این مسائل خیلی پیچیدس و هرکس بسته به نوع اعتقادش و حسی که میگیره  یچییزی میگه. اصلا نمیشه قطعی در مورد اینجور چیزا نظر داد 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

مگه خدا نیاز داره کسی براش خبر ببره خدا هر لحظه و هر آن بر حال همه آفریدگانش اشراف داره

پس چرا هرچی صداش میکنم جواب نمیده خدایی که من میشناسم نمیتونه انقد بی رحم باشه

میگم نکنه این فرشته ها صدامو نمیبرن پیشش

2810