2777
2789

آقایون و خانم های محترم لطفاً بفرمائید که آیا یک آقا با این مشخصات احتمال دارد که بعد از ازدواج ،ازدواج موفقی داشته باشد و شریک خوبی به حساب می آید یا خیر

خیلی اهل کاره و تلاشه(وکیله) و با دیانت

،به تیپ و لباسش خیلی اهمیت می‌دهد و عطر هر وقت طرف مقابلش حوصله نداشته باشه اون آقا غذا (و برای عصرانه ها کیک هم برخی اوقات درست می‌کنه درست می‌کنه)

بسیار آقای منظمی و با نظمی باشه (تقریباً همه ی صبحانه ها رو اون آقا درست می‌کنه + شست و شو ظرف ) خیلی خوب و عالی غذا درست می‌کنه، موقع نظافت منزل ماهی یکبار کمتر و بیشتر به نظافت چی زنگ میزنه ( که طرف مقابل ش اذیت نشه)

، به لحاظ کلامی سعی می‌کنه از طرف مقابل ش تعریف کنه و بیان کنه و سعی کنه همه جور پشت اون شخص باشه یعنی به او بگوید جز والدین من ( آن هم فقط بی احترامی نکند) با هر فردی آزادی هر طور خواستی رفتار کنی،وقتی اون فرد صاحب فرزند شد تا دوسال بعد از به دنیا آمدن فرزندشان برای اون فرد پرستار  شبانه روزی بگیره که خب همسرش کمتر اذیت بشه ،بهش احترام بزاره و اگر هم گاهی به ناچار بدخلقی کرد از اون فرد عذرخواهی کنه و دلجویی

به اون فرد اعتماد به نفس بدهد و پشتیبان او باشد اون آقا عقیده داره که خب خداوند مرد رو محکم آفرید و طرف مقابل ش رو آسیب پذیر تر و حساس تر پس اون مرد حواسش رو جمع می‌کنه که به لحاظ روانی و عاطفی آسیبی به شخص مقابلش وارد نشود

اون آقا طرف مقابلش رو فردی نمی بیند که صرفاً هرچه اون آقا گفت آن طرف هم باید بگوید چشم و قبول کند بلکه آن شخص را مدیر زندگی اش میداند که میتواند امور زندگی اش به او بسپرد و او هم به عنوان یک آقا پشتیبان او باشد و در سپردن کارها به او اعتماد داشته باشد

اون آقا نسبت به درآمدش برای اون فرد مثلا ماهی دو تا چهار بار برای خرید لباس و کفش و...به مراکز خرید ببره و چند بار هم در ماه رستوران و...ببره

و نهایتاً هم سعی کنه با احترام و نرمی با آن شخص برخورد کنه و کاری کنه تا اونجایی که امکان داره طرف مقابل از دستش رضایت داشته باشه

به نظرتون این آقا حداقل از لحاظ عقلی به بلوغ فکری رسیده؟ و این طرز تفکر نسبت به طرف مقابلش آیا درسته؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ها موفق؟

ایشون رو باید روی سر جا داد

البته که این اقا وجود نداره

فقط 22 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

https://daigo.ir/secret/8653075391 در هر سنی میتوانی پُفک بخوری و آخرسر انگشتانت را با لذت لیس بزنی، میتوانی بجای اینکه فقط نیمکت‌های پارک را حق خودت بدانی مانند ۷-۸ سالگی‌ات تاپ سوار شوی و تاپ تاپ عباسی بخوانی،نگرانِ چه هستی؟!مَردُم؟!؟بگذار دیوانه خطابت کنند اما تو زندانی یک عدد نباش!بگذار بین تمام ناباوری‌ها، دروغ‌ها،تنهایی‌ها و آلودگی‌های این شهر لحظاتی مانند کودکی‌ات بخندی!تو هنوز همانی! چیزی جز یک سن در تو تغییر نکرده!فقط چند سال بیشتر اسیر زندگی شده‌ای!فقط چند سال...!هیچوقت دیر نیست.

والا زندگی و زیر یه سقف رفتن رنگ و رخ دیگه ای از آدما ظاهر میکنه😐

کیک پختن و درست صحبت کردن و ... کلا اون چیزی هست که میبینیم

ازدواج دقیقا روبرو شدن با یه شخصیت جدیده

مشاوره و طرحواره و .... بیشتر میتونه کمکتون کنه

✔️زندگی پر از انتخاب است و من شادی را انتخاب کردم.