2777
2789
عنوان

من تونستم بیست کیلو وزن کم کنم تنهایی توی خونه و بدون بازگشت

| مشاهده متن کامل بحث + 645 بازدید | 38 پست

نشستم به تحقیق خیلیییییی زیاد

کلی تجربه خوندم و ....

آخرش شروع به این رژیم کردم

رژیمم چند تا ویژگی خیلی عالی داشت :

اولش سخت نبود

دومن گرسنگی و ضعف و ..نداشت

سومین چون طولانی بود بدنم کم کم به رژیم عادت کرد و خوب در نتیجه باعث شد ولش نکنم و بهم سخت نگذره

چهارمین به کسی نگفتم که رژیم میگیرم تا روحیه ام رو تضعیف نکنند

( البته پدر و مادر من مخالف سرسخت رژیم و لاغریم بودند)

( چون سایت پر تبلیغ دکتر شده تصمیم گرفتم پزشکای خوبی که میرم داخل امضام بگم : برای الژی و اسم دکتر سیما شکری بیمارستان پیامبر اکرم خوبه ، چشم پزشک : دکتر محسن رحمتی کامل )

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم تقریبا ۳ ماهه ۷ یا ۸ کیلو وزنمو پایین اوردم ،خیلی حس سبکی میکنم

با ودزش؟

یه مادر داری که نفس میکشه؟؟ خوشبختی و خودت بی خبری حسودیم میشه🥲 به همههههه ی اونایی که مامان دارن و تو بغلش🫂 اروم میشن..🥲. مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

نکات رژیم :❌❌ تک تک نکات مهمه یک مورد رو رعایت نکنید بیخیال لاغری شو❌❌

۱. شب زود خوابیدن ( این کار ساعت طبیعی بدن رو تنظیم می‌کنه در نتیجه خستگی بدن و ترشح هورمون ها «که این ترشح درست هورمون بشدت مهمه» رو تنظیم می‌کنه در نتیجه بدن برای جبران کمبود انرژی و ..به خوردن پناه نمیگیره)

۲. رژیم باید خیلی خیلی کم کم شروع بشه

۳. هیچ وعده غذایی حذف نشه

۴. ریزه خواری متوقف ( اونایی که مدام در حال خوردنش هستی رو نخور ، تو خونه نباید باشه)

۵.هیچ ماده غذایی حذف نشه

( چون سایت پر تبلیغ دکتر شده تصمیم گرفتم پزشکای خوبی که میرم داخل امضام بگم : برای الژی و اسم دکتر سیما شکری بیمارستان پیامبر اکرم خوبه ، چشم پزشک : دکتر محسن رحمتی کامل )
با ودزش؟

نه ،اگه با ورزش بود که نتیجه خیلی خوبی باید میگرفتم تقریبا هر ماه دو یا دو و نیم کم کردم،  رژیم داشتم

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (:
نه ،اگه با ورزش بود که نتیجه خیلی خوبی باید میگرفتم تقریبا هر ماه دو یا دو و نیم کم کردم، رژیم داشت ...

اره با ورزش بیشتر کم میکردی. ولی منی که خیلی تنبلم به ورزش مجبورم با رژیم فقط کم کنم

یه مادر داری که نفس میکشه؟؟ خوشبختی و خودت بی خبری حسودیم میشه🥲 به همههههه ی اونایی که مامان دارن و تو بغلش🫂 اروم میشن..🥲. مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔
اره با ورزش بیشتر کم میکردی. ولی منی که خیلی تنبلم به ورزش مجبورم با رژیم فقط کم کنم

منم همینطور ، رژیم خیلی سخته ،همینطور که استارتر گفته باید ریزه خواری کلا فراموش بشه ،من برنج و نون و ماکارونی رو هم شدیدا محدود کردم، قند هم همینطور ،از ۸ شب به بعدم کلا غذا نمیخورم

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (:

حالا بهتون بگم از صبح بیدار میشدم تا شب

۱. اول اومدم نوشتم هر روز صبحانه چقدر میخورم

شما فکر کن دوتا نون لواش با پنیر : برای روز اول اندازه ۳ لقمه کمتر خوردم

بعدش بلند شدم برای کمک به مادرم برای کار خونه

گفتم حالا که نمیتونم ورزش کنم و عرق کنم باید کارهای خونه رو مثل ورزش در نظر بگیرم جوری کار کنم که عرق کنم

خلاصه سریع و به سرعت کار میکردم جارو می‌کشیدم میشستم و ...سریع راه میرفتم ، مثلن ظرف میشستم همزمان با پا ورزش میکردم جارو برقی می‌کشیدم به سرعت

خلاصه کارهایی که قبلن ۴ ساعت بود شد ۲ ساعت

بین کارها استراحت نمی‌کردم و چیزی نمی‌خورد

(دیدی برات مهمون ناخونده میاد خونه کثیفه بدو بدو جمع میکنی به نفس نفس میفتی دقیقن مثل اون

یعنی آخر کار خونه تمام تنم عرق بود

اون وقت اضافه که گفتم بالا ( کار خونه ۴ ساعتها رو ۲/۵ ساعتها تموم میکردم تو خونه ورزش میکردم ) اصلنم خودم رو اذیت نمی‌کردم یعنی قانون نداشتم مثلن حرکت پلانک حتمن روزی ۲۰ تا باشه نه من از روزی ۵ تا شروع کردم

ورزشم نه مربی داشتم نه وقت باشگاه

تو اینستا و تلگرام و اینا سرچ میکردم و یاد می‌گرفتم 

همین

قشنگ یادمه روز اول فقط تونستم ۲ مدل ورزش هر کدوم ۵ تا انجام بدم (😂😂) یعنی بعدش انگار کوه کندم افتادم

همون روز نهار مثلن استانبولی داشتیم

قبلن دو بشقاب پر پر می‌خوردم اولی با ۱ دونه نون لواش

برای شروع : اون نون لواش رو نصف کردم 

ولی همچنان دوتا بشقاب پر با نصف نون لواش می‌خوردم ( یا خدا الان که میگم باورش برای خودمم سخت بود چقدر معده من جا داشت 😂)

دوستان اگر میتونید ادامه بدم