2777
2789
عنوان

من تونستم بیست کیلو وزن کم کنم تنهایی توی خونه و بدون بازگشت

| مشاهده متن کامل بحث + 645 بازدید | 38 پست

بعد از ظهر نمی‌تونستم ورزش و کار کنم فقط درس می‌خوندم

و اما وعده شب

مثلن آبگوشت داشتیم یه کاسه پر رو با یه نون لواش تسلیت  میکردم

و با یه نون دیگه می‌خوردم 

و یه تیکه گوشت و یه سیب زمینی هم با یه نون دیگه

اومدم یک نون لواش رو حذف کردم

از ۳ تا نون لواش رسوندم به ۲ تا نون لواش

سیب زمینی هم نصفش رو میخوردم

( چون سایت پر تبلیغ دکتر شده تصمیم گرفتم پزشکای خوبی که میرم داخل امضام بگم : برای الژی و اسم دکتر سیما شکری بیمارستان پیامبر اکرم خوبه ، چشم پزشک : دکتر محسن رحمتی کامل )

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از فردا این شد روند زندگی من

هر وعده یک لقمه کمتر

یعنی دقیق یادمه ۵ ماه طول کشید تا دو بشقاب برنج پر من رسید به یک بشقاب

در حالی که هر روز ۵ مدل ورزش ( مثلن .دراز و نشست ، پلانک ، و ...) هر کدوم ۲۰ تا انجام میدادم

توجه کنید چون آروم آروم غذام رو کم کردم اصلن احساس گرسنگی نمی‌کردم

و چون کم کم ورزشم رو زیاد کردم اصلن بدن درد و خستگی و گرفتگی نداشتم

اینجا وزن کردم ۳ کیلو کم کرده بودم ( خیلی خوشحاللللل بودم)

( چون سایت پر تبلیغ دکتر شده تصمیم گرفتم پزشکای خوبی که میرم داخل امضام بگم : برای الژی و اسم دکتر سیما شکری بیمارستان پیامبر اکرم خوبه ، چشم پزشک : دکتر محسن رحمتی کامل )

خواب زود هنگام شب

قطع ریزه خواری همچنان ادامه داشت

درسمم کمتر شده بود هر روز ۱۵ دقیقه پیاده روی میکردم

پارک و اینا دور بود منم تنها بودم همون تو محله و کوچه خودمون پیاده روی میکردم ( خیلی وقتا فقط تو حیاط خودمون , بعضی وقتا تو اتاقم پیاده روی میکردم)

چون وقت بیرون رفتن نداشتم همزمان کتابم دست بود و قدم میزدم 

بعدش دیگه انگیزه ام بیشتر شد ولی اصلن روندم رو سریع نکردم و اصلن به قول معروف جوگیر نشدم همچنان آهسته ادامه دادم

مصرف نون لواش رو خیلی خیلی کم کرده بودم به مرور و مثل قبل دلم نمی‌خواست بخورم

از طرفی مشکلاتی مثل شلی پوست و ریزش مو هم نیومد سراغم

زمان ورزشم رو یکم بیشتر کردم  و پیاده رویم از ۱۵ دقیقه شد نیم ساعت و اغلب هم تو خونه و حیاط

ولی جوری پیاده روی میکردم که عرق کنم کامل

بعد تابستون سرم از درس خلوت شد داخل یوتیوب ورزش زومبا نگاه میکردم 

منم همینطور ، رژیم خیلی سخته ،همینطور که استارتر گفته باید ریزه خواری کلا فراموش بشه ،من برنج و نون ...

چقدر عالی

اینطوری خیلی سایز کم میکنی و   میدونی که مهمتر از کم کردن وزنِ..

سایز مهمتره 

یه مادر داری که نفس میکشه؟؟ خوشبختی و خودت بی خبری حسودیم میشه🥲 به همههههه ی اونایی که مامان دارن و تو بغلش🫂 اروم میشن..🥲. مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔
از فردا این شد روند زندگی منهر وعده یک لقمه کمتریعنی دقیق یادمه ۵ ماه طول کشید تا دو بشقاب برنج پر م ...

خیلی اراده میخواد

باریکلا بهت

یه مادر داری که نفس میکشه؟؟ خوشبختی و خودت بی خبری حسودیم میشه🥲 به همههههه ی اونایی که مامان دارن و تو بغلش🫂 اروم میشن..🥲. مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔
چقدر عالی اینطوری خیلی سایز کم میکنی و میدونی که مهمتر از کم کردن وزنِ..سایز مهمتره

اره تقریبا ۳ سایز پایین اومدم ، لباسای خیلی سال پیشم اندازمه 😄😄😄تازه داشتم میپوشیدمشون کلی ذوق مرگ شدم

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (: