2777
2789

سلام اگر دوست دارید بدونید چجوری لطفن لایک کنید و کامنت بزارید

شرطشم فقط نفری یه صلواته ( ازم دریغ نکنید خیلی این روزا بهش نیاز دارم)

شروع : ۲۰ سالم بود با وزن ۸۰ کیلو ( شایدم بیشتر اون موقع میترسیدم خودم رو وزن کنم 😄) و قد ۱۶۴

نسبت به هم سنام بشدت چاق بودم چون این وزن برای دختر مجرد بدون زایمان خیلی خیلی زیاد بود

پس تصمیم گرفتم لاغر کنم و شروع کردم :

قدم اول : 

( چون سایت پر تبلیغ دکتر شده تصمیم گرفتم پزشکای خوبی که میرم داخل امضام بگم : برای الژی و اسم دکتر سیما شکری بیمارستان پیامبر اکرم خوبه ، چشم پزشک : دکتر محسن رحمتی کامل )

نگید عکس اون موقع رو بزار که ها شاهده ندارم

یعنی بحدی از هیکلم خجالت می‌کشیدم اصلن عکس نمی گرفتم

ولی اخر تاپیک عکس الآنم رو میدم 

۵ سال بعد از رژیم

( چون سایت پر تبلیغ دکتر شده تصمیم گرفتم پزشکای خوبی که میرم داخل امضام بگم : برای الژی و اسم دکتر سیما شکری بیمارستان پیامبر اکرم خوبه ، چشم پزشک : دکتر محسن رحمتی کامل )

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قدم اول علت چاقیم رو شناسایی کردم

اول ژنتیک : هم سمت پدری و هم سمت مادری چاق بودند خیلی زیاد

دوم : واقعن پرخور بودیم خانوادگی ..هممون 

مادرم عاشق آشپزی و دست پخت خوب یعنی کمه کم نفری دو بشقاب پر برنج و خورشت می‌خوردیم ( تازه من بشقاب اولو با نون لواش می‌خوردم وگرنه سیر نمی‌شدم😅😅😅)

یعنی بعد پنج سال بیست کیلو کم کردی ؟

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

سومش خیلی بی تحرک بودم

درس می‌خوندم و اصلن وقت ورزش نداشتم

دیدم همه عوامل چاقی تو من جمع شده😁😏

با خودم گفتم دختر جون به خودت و بدنت سخت نگیر ۲۰ سال جمع کردی نمیشه تو ۲۰ روز بزاری زمین

سابقه انواع رژیم های سخت رو داشتم اما چون سخت بودن و بدون برنامه همه رو ول میکردم و این بار بیشترررررر میخوردم

قدم اول علت چاقیم رو شناسایی کردماول ژنتیک : هم سمت پدری و هم سمت مادری چاق بودند خیلی زیاددوم : واق ...

اگه واقعا این حجم از غذا رو با لواش میخوردی اتفاقا ژنتیکت خوبه ،زیاد اضافه نداشتی ،من اگه اینطور بخورم از ۱۰۰ بالاتر میرم

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (:

بقیش و بگو

یه مادر داری که نفس میکشه؟؟ خوشبختی و خودت بی خبری حسودیم میشه🥲 به همههههه ی اونایی که مامان دارن و تو بغلش🫂 اروم میشن..🥲. مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔