2777
2789

گفته بودم از کدوم قوم خوشتون بیاد میخواستم ببینم کجاییا محبوب ترن

بعد خودم گفتم من چند تا کرد دورم بوده از اون فرد بدم میومد 

بهدا فقط همین منظورمم نبود که از تون طایفه بدم میاد همیمجوزی نمیدونم چرا گفتم

بعد همه دارن نظر میدم بعد یکی اونده میگه غلط میکنی همچین تاپیکی زدی که دعوا شه گزارشت زدم داری 

میگی کردا آدمای بدین فلانن

بنظرتون تقصیر کیه

اصن من مگه جمع بستم؟ اگه میخواستم میتونستم بگم که کلا از کردا بدم میاد اما من کلا دو تا کرد دورم بوده آدمای بدی بودن میخولستم مردم تو تاپیکم نظر بدن که ببینم کدوم قوم محبوب ترن که این آدم نما اینجوری کرد پرید 

اگه اینجایی بدون که خیلی اوسکی

من یه تاپیک درباره مادرایی زده بودم و پسراشونو شاهزاده میدونن و فک مسکنن دختر مردم کلفت بی مزد و مواجبه ، همچین گزارش زدن اسکلای حقیر 

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من یه تاپیک درباره مادرایی زده بودم و پسراشونو شاهزاده میدونن و فک مسکنن دختر مردم کلفت بی مزد و موا ...

آره واقعا درک نمیکنم چشونه خب ناراحتین نیاین اصلا

اخه جالبیش اینه هیشکی ازم شکایت نکرد تو تاپیک اون اومد اینجوری کرد

اصلا نباید بگی کرد بد هم هستفقط باید بگی همشون خوبن اینجا اینطوریه

والا مگفتم همشون که گفتم دو تا دورم بودم ازشون بدم میومد 

مبخواستم مردم مظر بدم که نظرشون راجب کردا چجوریه

چون تو یه تاپیکی بود من گفتم از دوستام دوتاشون کردن خوشم نمیاد دختره پرسید کجایی بودن گفتم کرمانشاه گفت منم از کرمانشهایی خوسم نمیاد نمبدونم چرا

آره واقعا درک نمیکنم چشونه خب ناراحتین نیاین اصلااخه جالبیش اینه هیشکی ازم شکایت نکرد تو تاپیک اون ا ...

اصلا من از کسایی که انقد تعصبی ان خوشم نمیاد 

طرف تجربه س بدی داشته تو خوبی خوب بمون و محترم باش 

اینجوری میکنن ادم بیشتر پی میبره ک یه قشری ب دردنخورن

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند

اسی حق داری ک از کرد بدت میاد همین

من اینو کفتم که ببینم نظر مردم راجب اون کردا چیه

ببین خب آدم با آدم متفاوته ها اما ربطی به اسالت داره 

مثلا من خودم ترکم اما خودمم میگم ترکا بد دهنن و سر هر چی دعوا میکنن الکی 

تو یه تاپیکه گفتم دو تا از دوستام کرد بودم خوشم نمیومد ازشون نمیدونم چرا بعد یه دختره پرسید کجایی بوده گفتم کرمانشاه گفت منم از کرمانشاهییا خوشم نمیاد در صورتی که خودشم کرد بود

منم اینو گفتم که ببینم نظر مردم راجب کرد چیه

اصلا من از کسایی که انقد تعصبی ان خوشم نمیاد طرف تجربه س بدی داشته تو خوبی خوب بمون و محترم باش اینج ...

آخه یکی هم کرد بود گفت من از ترکا بدم میاد 

یعد من بهش گفتم من متظثرم این نیست گه از همه کردا بدم میاد از اون دونفر خوشم نمیاد گه کرد بودن

اما خب اینم نظر شماست 

همین نه دعوایی نه چیزی

من اینو کفتم که ببینم نظر مردم راجب اون کردا چیهببین خب آدم با آدم متفاوته ها اما ربطی به اسالت داره ...

کرمانشاااااه؟؟؟؟واااااای اسی الحق ک حق گفتی  منم دقیقا کرد کرمانشاه متظورم بود الحق ک گل گفتی خرااااب تربن ادمارو داره این خراب شذه خدا کنه زودتر کارمون درست بشه و باهمسرم بریم شهر خودم اراین خراب شذه و خواهرای عفریتش راحت بشیم

بددهن

بی ادب

نادرست

زنای ب شدت هیز

خیلی رک بگم اینجا وقتی میری ی قسمتایی از خیابونش  زناشون لنقد هیزن  حلو خودت دست شوهرت نمیگیرن ببرن  ب … و بس

خاهرای خودش ک متاهل و دوس پسر دار 

فرض کن شوهراشون تو هفته۲ روزش خونه هستن ۵ روزش معلوم نیس کدوم گورین

خیلی این خاهرا سعی کردن مدل رندگی ماهم مث اونا بشه منتها کلی قط رابطه کردم و اون سه ماه یکبارم ک خونه باباش مبرفتم تمیریم دیگ

و فقط مونده زنگاشون ب شوهرمم قط کنم ک البته خودش دارع میشناسدشون و یکی یکی داره خطشون میزنه

خدا بمن رحم کرد شوهرم نرماله و هودشم از شهرش بدش میاد و انشالا قرارع زودتر بریم شهرمن

نشنیدی مبگن ادمای کرمانشاه اکثریت این چادر نشین ها هستن؟؟؟؟ 

لعنت ب من ک دیر فهمیدم و مجبورم خودم شوهرمو اذم کنم البته اللن بکم درستش کردم خدارشکر

ببین کافیه ی خاهر عفریتش زنگ بهش بزنه یا ی دیقه بره خونه باباش

وقتی برگرده دهن کثیییف میشه فحش و حرفاشو با ذاد میزنه و باید دوروز رد بشه تا باز اذمی ک خودم ازش ساختم بیاد تو وجودش

میری خونشون زن شوهر بهم فحش میدن جلو مناااا  بچه میزنن مث گوسفند همش داد میزنن با لهجه ی عنیشون اووووق فقط برا لحجه شون

الان ی سریا میان بهم فحش میدن ولی مهم اینه خودتونم میدونین حق دارم😄❌

کرمانشاااااه؟؟؟؟واااااای اسی الحق ک حق گفتی منم دقیقا کرد کرمانشاه متظورم بود الحق ک گل گفتی خراااا ...

وای نمیدونم این دوستای منم چرا انقدر تو مخن

همین دیگه من اینو گفتم که مردم بگن کلا این آدما اینجورین یا این دونفر 

وای چه بدن اونا

ایشالا میرین یه جای دیگه

اگه ناراحت نمیشی خودت کجایی هستی

وای نمیدونم این دوستای منم چرا انقدر تو مخنهمین دیگه من اینو گفتم که مردم بگن کلا این آدما اینجورین ...

همدان….بعد بیست چاری درحال مسخره کردن این و اونن جوری ک ازشون چندشت میشه میگی اینا منم مسخره میکنن

خودشونم مسخره عاالمن

ببین خاهرش ب شوهرم گفته بود تو پیام اونم زنه گرفتی🤣شوهرمم کلی فحش بهش داده بودا

بعد خاهرش شوهرش لالع لال!!! خدا قهر نکته من مسخره نمیکنم ولی وقتی شوهرت لالع چیکار ب زن مردم ذاری😂بعد مت مالی ظاهزی همه چییی ازشون سر هستم

بعدچون خانواده من پیش اینا ب شدددددت پولدار حساب میشیم همش غصه میخورن و همش میگن ما خیلی پولدار بودیم و اخرشر شدبم. هر ادم پولذار  اشنا لبینن میگت اینو ما این کردیم این دول ما کشیدب الا🤣🤣😄😂😂😅😅😅😅لنتیا خیلی خنده دار و همچنین تو مخن

بمن میگن همدانی خسیسن منم گفتم همین همدانیای خسیس  همشونواسه پاگشای ما کم کم۲۰ملیون سفره لندلختن جمعیت۴۰نفر۵۰تفر مهمون.. پدربزرگم پاکشای ما ی عروسی بود تو  خونه بزرگش۱۲۰نفر مهمون داد مارو پاگشا کرد!!! خاهرای این حتی خودمون تکی پاگشا نکردن اصلا اسمی از پاکشا توشون نبود😂😂😂😂😂😂

همدان….بعد بیست چاری درحال مسخره کردن این و اونن جوری ک ازشون چندشت میشه میگی اینا منم مسخره میکننخو ...

وتی خدا اونا چرا اونجورین

منم چند تا دوست دارم همندانی ترکین آره؟

همداتیام آدمای خوبین

2810