2777
2789
عنوان

نامزدم عصبی شد و خیلی بد باهام صحبت کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1503 بازدید | 72 پست
گفتم کل دیتامون ختم شده به را. بطهنشد ی بار درست صحبت کنیمعصبی شد اخرشم منو مقصر کرد

ببین الانم صبر کن یکم که آروم شد . بدون تنش بگو من حسم بد میشه اینطور ، دوس دارم بیشتر با هم بیرون بریم خاطره بسازیم کافه بریم و خوش بگذرونیم ، بگو دوس دارم بعد عروسی رابطه داشته باشیم

حالت اعتراضی گفتی بهش؟بستگی به لحن خودتم داره

نه بخدا عادی. 

ولی درکل خیلی بخاطرش کوتاه اومدم

خیلی دارم اذیت میشم روح و روانم داره اسیب میبینه

ومرگ‌زیباترین‌خاموشیِ‌جهان‌است

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چند سالشه؟ فشار روشه اشکال نداره دل به دلش بده فقط زود عروسی بگیرید همسر من دوران نامزدی گرررم بو ...

24

خیلی اذیت شدم

هربار ی مشکل پیش اومده منو مقصر کرده

بیادمیگیم چرامیاد.فقط واسه رابطه میخوادمنیادمیگیم چرانمیاد.حتماسرش بایکی دیگه گرمهبلاخره چیکارکنیم

رابطمونم کامل نیست و خودشم میگه تا عروسی نکنیم نمیخام رابطه کامل

ببین الانم صبر کن یکم که آروم شد . بدون تنش بگو من حسم بد میشه اینطور ، دوس دارم بیشتر با هم بیرون ب ...

درست گفتم بهش

اون نمیدونم چرا عصبی شد

ن نامزد، عقدیم

اقایون اول باید تخلیه بشن تا مغزشون به کار بیفنه

دخترم❤عزیز قلبم ❣نترس جانم که دستانم ز دستانت جدا شدنی نیست💚خدایا براش جبران میکنی🥺خیلی زمین خورده این حقش نبود💔

نه عزیزم

خب گلم لازم ب دعوت نبود ک اینبار هم انجام میدادی اگر بعدش فرصت د با زبون خوش توضیح میدادی ک بجز رابطه تو نیاز ب صحبت کردن درمورد روزمرگی هاتون درمورد علایقتون و انجام تفریح و کار های ک دوست دارید داری 

درست گفتم بهشاون نمیدونم چرا عصبی شد

چون این مورد براشون بی نهایت مهمه

دخترم❤عزیز قلبم ❣نترس جانم که دستانم ز دستانت جدا شدنی نیست💚خدایا براش جبران میکنی🥺خیلی زمین خورده این حقش نبود💔

رابطمونم کامل نیست و خودشم میگه تا عروسی نکنیم نمیخام رابطه کامل

فک کردم کاملِ که ولت نمیکنه

نصفِ نیمه بدرده چی میخوره

آزادی،شخصیت زن را لو میده!                                     پول،شخصیت مرد!!