2777
2789

دوستان من دو هفته پیش رفتم دکتر گفت زخم و عفونت داری دارو داد الان اومدم باز معاینه میگه عفونتت رفته ولی زخمت خوب شده ولی باید فریز کنی 

به نظرتون چیکار کنم تو اقدامم هستم؟ 

شما انجام دادین بعدش باردار شدین؟ مشکلی نداشتین؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من بیست و پنج سال پیش انجام دادم بخاطر عفونت و زخم باردار نمی شدم اما دو نوع فریز داربم نوع گرمش خوب نیست دکتر برای من نوع گرم و انجام داد که برای بارداری خوب نیست ولی اون موقع یع دکتر دیگه به من گفت نوع سردش ضرری نداره و یه دکتر معروف که من رفتم جزو روال کارش بود و اگه کسی مشکل بارداری داشت قبلش برای اطمینان نوع سردش و انجام می داد که برای من هم انجام داد که اصلا درد نداشت و فقط یه دستگاه بود که متوجه سرماش می شدی 

منم فریز کردن با کلی هزینه هیچ فایده ای هم ندیدم.رفتم پیش مامای خونگیه شهرمون گفت دنبه تازه رو بزار یخ بزنه رنده کنو با زرد چوبه اصل و  نبات شاخه (همون نباتهایی که داخلشون نخ هست) قاطی کن خوب بعد حالت شیاف مانند درست کن با دستت بزار یخ بزنه سه شب استفاده کن شبی یکی.منم انجام دادم الان ده ساله که نمیدونم زخم چیه🥰🥰برای عفونت هم گفت سیر تازه رو پوست بگیر شیاف استفاده کن خوب شدم الحمدالله

من بخاطر زخم مشکل داشتم ولی یه دکتر بخاطر پول فریز گرم برام انجام داد که خیلی هم درد داشت و اون مدل برای بارداری خوب نیست و مشکل من و بیشتر کرد و دو سال باردار نشدم اما نوع سردش ضرری نداره من بعد از فریز گرم خیلی مشکل پیدا کردم رفتم پیش دکتر صایب کشاف که دکتر معروفی بود و اون گفت نوع سردش مشکلی نداره و بعد از دوسال دوباره نوع سردش و انجام دادم و ماه بعد باردار شدم