2777
2789
عنوان

بچه ها خسته شدم کسی نوزادحساسیت ب پ گاوی داره

| مشاهده متن کامل بحث + 1765 بازدید | 263 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من الان دو سال و سه ماهه دخترم درگیره ...شیرت و قطع کن...بزرگترین اشتباه من شیر دادن تا ۱۴ ماهگی بود و  اینکه به حرف دکتر مقدادی گوش ندادم ...شیر خشک  ایزومیل یا بیومیل سوی بده .....به دختر من خیلی خوب ساخت ...با کد ملی دونه ای ۶۵ تومنه

بعد از پنج سال ناباروری و سختی کشیدن باردار شدم...میشه اگه امضام خوندید برای مادر شدن همه ی خانوم های منتظر دعا کنید..دعا کنید دخترم سالم و سلامت زیبا و باهوش بیاد بغلم...الهم العجل لولیک الفرج.. 

ببین آلرژی خیلی زیاااااد پیچیده است ‌‌.اول آزمایش های کامل رو بده ...پروتئین گاوی....لاکتوز ...گلوتن....و مواد غذایی و پوستی 

بعد شیر خشک مناسبش رو بده...دختره من هر شیری میدادن از آپتامیل پپتی و نان  اچ ا و پپتی جونیور حساسیت شدید داد... و شیر های پایه سویا براش عالی بود ..مثل ایزومیل یا بیومیل سوی ... بچه های آلرژی اکثرا بی خواب یا کم خوابن..

بعد از پنج سال ناباروری و سختی کشیدن باردار شدم...میشه اگه امضام خوندید برای مادر شدن همه ی خانوم های منتظر دعا کنید..دعا کنید دخترم سالم و سلامت زیبا و باهوش بیاد بغلم...الهم العجل لولیک الفرج.. 

دختره من از ۱۵ روزگی شروع کر علائم دادن وقتی نبودم مجبور شدن چند سی سی شیر خشک نان بدن ...بی خوابی هاش  شروع شد ...اصلا گریه نمیکرد...ولی اصلا  نمی خوابید شاید تا ۴۸ ساعت فقط  چرت های ده دقیقه اس میزد و یه  روز بعد کامل بیهو ش بود ... بینیش قرمز میشد و می خا رید ...سینه اش خس خس شدید داشت و رفلاکس شدید شد ...ینی خوده آلرژی رفلاکس و شدید تر می کرد ..مدفوع   ش هم زیاد بود  و روزی ۵  باز یا بیشتر پوشک عوض میکردیم...مدفوع ش بیشتر سبز بود ...هر چیز آلرژی دار میخوردم وقتی شیر میدا‌دم‌مدفوع شل و سبز یا خاکستري  میشد.  الان هم  خیلی بهتره ولی یه سری چیز ها بخوره تا صبح دلدره و  تو  خواب مدام به خودشم میپیچه و دلدرد داره ...البته من خیلی مراقب رژیم  غذاییشم ...و خدا رو شکر به روده ش آسیب نرسید و سالی یبار حتما تمام آزمایش های مربوط به روده رو میدیم ..ولی شیر اصلا تا   الان  نخورده ...شیر گاو ...کلا لبنیات نمیدم اگه جایی هم بخوره بستگی داره چی بخوره مثلا پنیر باز کمتر اذیت  میشه ولی خامه دیگه کلا بهم‌می ریزه و  دلدرد میشه ..

دختره من از ۱۵ روزگی شروع کر علائم دادن وقتی نبودم مجبور شدن چند سی سی شیر خشک نان بدن ...بی خوابی ه ...

الان دخترت چندوقتشه؟

پسر من پنج ماه و ده روزشه،قبلامدام بالا می‌آورد ولی تقریبا الان رفته رفته خیلی بهتر شده ب طوری ک شاید کلا ی بار ب مقدارکم بالابیاره قبلاهربارشیرمیخوردجهشی ب مقدار زیاد بالامیاورد مدفوعش ازاول لزج بود آب دهنش خیلی میاد، بالا که میاره اونم ی کم حالت خلطی داره یعنی انگار با بزاق دهنش مخلوط میشه اونطوره ،جوش روی صورتش ب مقدار خیلی کم هراز گاهی میشه ولی روی ساق پای هست اکثر مواقع، بیدارهست ولی بیقرارنیست شب ها خوب و راحت می‌خوابه فقط بیدار میشه ۱۰؛۲۰؛۳۰ شیرمیخوره می‌خوابه مدفوعش از ۵ باربیشترنشده ولی اکثرا دو سه باره اصلا سبز یا خاکستری نیست زرده فقط لزج طورهست گاهی هم لزج نیست ولی قوام نداره آبه انگار البته الآنم واقعا رژیم سفت گرفتم فقط مرغ آبپز و گوشت گوسفندی آبپز و سیب و آب هویج میخورم ک سیب‌زمینی هم توغذامیریزم با نون و برنج همین .

قبلاً هم کلا هرچی دکترگفته بود حذف کردم اما الان دگ باتوجه ب تجربیات خانم ها تو سایت رژیم پایه گرفتم زرد چوبه هم نمی‌زنم حتی ب غذا هیچی فقط پیاز دگ نمی‌دونم چیکار کنم الان از دیروزم گوشت گوسفندی دگ نخوردم

2810