2777
2789
عنوان

بچه ها خسته شدم کسی نوزادحساسیت ب پ گاوی داره

| مشاهده متن کامل بحث + 1765 بازدید | 263 پست

حتی یک ساعت هم شیر ندادم 

حیف دندون آدم نیست 

اندام و مو و خوراکی مورد علاقه ک جدا 

دوست خوبم اگه دوست داشتی برای شفای همه ی مریضا،عاقبت بخیری و آرامشمون و سلامتی همه پدر مادرا ی صلوات بفرست❤️❤️❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

راستی مربای هویج درست کن برای صبحانه با کره گوسفندی بخور یکم تنوعه.

کره گوسفندی هم لبنیاتیها دارن هم اینکه میتونی دنبه گوسفندو بذاری توی قابلمه درشو ببندی آروم آروم آب بشه بعد همونو بذاری یخچال تبدیل به کره میشه.

روز ۲۱ اسفند ۹۸ دو خط خوشگل موازی که به هم نمیرسند نوید رسیدن روزای قشنگ رو دادن❤😍 خدا شکرت لطفا این دو خط رو نصیب هرکی که نی نی میخواد بکن زودِ زودِ زود
عزیزم نگران نباش طبیعیه بله مدفوع لزج طبیعی نیست اگر همراه با علایم دیگه باشه بی قرار باشه وزن نگیره ...

اره پسر من تادوماه زردیش می‌رفت میومد،کولیک نداره خدارو شکر ممنون عزیزم

بچه اولته؟؟

ن دوم ولی بچه اولم ن کولیک داشت ن رفلاکس ن مدفوعش مشکل داشت صبح تا شب باهم می‌خوابیدیم شیرمیخوردمیخوابید اصلا دکترنبردم فقط همون س روزگی ولی این پیرم کرد زردیش استفراغش مدفوعش .... 😔🤦

استارتر بچت گناه داره شیرخشک پپتی جونیور یا نان HAبده ببین چه زود درست میشه منم تجربه تو رو داشتم بچ ...

دکتربهت داد؟ بچه من بیقرار نیست خوبه فقط مدفوعش لزج استفراغ داشت ک الان پنج ماهشه خیلی خیلی خوب شده

علایمش چی بود پسر من فقط ی کم دونه قرمز تو خط ریشش هست شدنش زیادنیست

نه برامن خیلی زیاد بود به حدی که کل بدنش بود و روی جفت لواش وپیشونی البته خوب شما رعایت میکنید من شیرخشک نان دادم یهویی حساسیتش ریخت بیرون 

آدمک خرنشی گریه کنی کل دنیا سراب است بخند.....    آن خدایی که بزرگش خواندی مثل توتنهاست بخند..... (دوستای مجازیم تروخدا هرکدومتون تونستید برای آرامش دل خستم دعاکنید) 
ن دوم ولی بچه اولم ن کولیک داشت ن رفلاکس ن مدفوعش مشکل داشت صبح تا شب باهم می‌خوابیدیم شیرمیخوردمیخو ...

دقیقا مثل من اولی ده سالشه هیچ وقت دکتر نبردم اصلا مریض نمیشد شکر خدا الانم همین جوریه ولی این یکی موهام سفید شده دیگه 

2810