2777
2789
عنوان

بچه ها خسته شدم کسی نوزادحساسیت ب پ گاوی داره

| مشاهده متن کامل بحث + 1765 بازدید | 263 پست
ببین من خودم مشکل کولیت روده دارم و مزالازین مصرف میکنم از دکتر رسیدم گفت ربطی ب بیماری شمانداره

آخه پسر منم همین مشکل رو داشت با اینه لبنیات نمیخوردم بازم معذرت میخام اسهال شدید و سیاه رنگ داشت 

به اصرار همسرم قرص آهن رو قطع کردم پسرم خوب شد 

بعد که با دکترش درمیون گذاشتم دکترش میگفت که قرص آهن تو شیر مادر ترکیب نمیشه شما اشتباه میکنید 

خلاصه نتونستم به دکتر ثابت کنم که پسرم حساسیت نداشته و مشکل از قرص آهن من بوده 

حالا شما هم چند روز دارو رو قطع کن ببین چی میشه 

واقعا سخته پسر من اینقدر اسهال شدید داشت که پشتش زخم شده بود و همراه با خون دفع می‌کرد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسر من از اول مدفوع لزج داشت استفراغ زیادمیکرد ک الان استفراغش خیلی خوب شده بهتره ولی مدفوعش لزج هست ...

خب پسر منم همینطوری بود حتی تا ۴ ماهگی میبردمش حموم وقتی میاوردم بیرون استفراغ میکرد رنگشم زرد بود مدفوعشم همیشه لزج بود اینا که نشانه حساسیت نیست من واقعا نمیدونم چرا این دکترا هیچی سرشون نمیشه بزرگتر شد خوب شد منم از اول هیچ رژیمی نداشتم الانم ندارم به بچم از وسطای ۵ ماهگی شروع کردم غذا دادن ولی کم الانم همه چی میخوره مشکل مدفوع و استفراغشم کامل خوب شده بچه داری سخته دیگه خودم دارم دو تا ولی تا مجبور نشم دکتر نمیبرم 

آخه پسر منم همین مشکل رو داشت با اینه لبنیات نمیخوردم بازم معذرت میخام اسهال شدید و سیاه رنگ داشت به ...

اتفاقا داروموهمش فراموش میکردم بخورم بااینکه خطرداره تازه شروع کردم ب خوردنش یعنی قبلاهم نمی‌خوردم همین بود الآنم میخورم همینه 

خب پسر منم همینطوری بود حتی تا ۴ ماهگی میبردمش حموم وقتی میاوردم بیرون استفراغ میکرد رنگشم زرد بود م ...

پعلت اینکه مدفوعش‌لزجه چیه بعد بچه شما اینطوری بود خوب شد؟ چیکار کردی خوب شد؟

خب پسر منم همینطوری بود حتی تا ۴ ماهگی میبردمش حموم وقتی میاوردم بیرون استفراغ میکرد رنگشم زرد بود م ...

چقدرخوب آخه میگن مدفوع لزج خوب نیست یعنی اینکه پرزهای روده داره از بین می‌ره تو همین سایت خیلیا شنیدم این حرفو میزنن خیلی ها هم حرف شمارومیزنن،شمااصلارژیم پروتیین گاوی همنگرفتی یعنی؟

بخداخوشحالم کردی خداگونه بچه منم مثل مال شما باشه چندماهگی تقریبااگریادته مدفوعش خوب شد؟

چقدرخوب آخه میگن مدفوع لزج خوب نیست یعنی اینکه پرزهای روده داره از بین می‌ره تو همین سایت خیلیا شنید ...

عزیزم نگران نباش طبیعیه بله مدفوع لزج طبیعی نیست اگر همراه با علایم دیگه باشه بی قرار باشه وزن نگیره ولی خودش به تنهایی مهم نیست میگی رژیم میگیری ولی فایده نداره درسته؟ خب اگر شما عامل حساسیت زا رو از بین ببری باید خوب بشه ولی وقتی خوب نمیشه یعنی اصلا حساسیت نداره گوارش بچه ها تا بخواد تکامل پیدا کنه چند ماه طول میکشه بله من هیچ رژیمی نگرفتم بچه بزرگتر شد خودش خوب شد تازه پسر من کولیکم داشت تا اخر سه ماهگی زردی هم داشت نه دارو دادم نه رژیم گرفتم چون فایده نداره و باید تحمل کنی تا زمانش بگذره 

بخداخوشحالم کردی خداگونه بچه منم مثل مال شما باشه چندماهگی تقریبااگریادته مدفوعش خوب شد؟

کم کم خوب میشه تا ۶ ،۷ ماهگی به مرور که غذا میخوره خوب میشه مثلا میبینی یه روز هست چند روز نیست تا به مرور خوب میشه کلا وقتی بچه حال عمومیش خوبه قد و وزنش روی نمودارش هست کلافه نیست بی قرار نیست شیر میخوره نباید نگران باشی من برا زردی پسرمو بردم دکتر قرص ضدتشنج داد خودم ندادم بردم جای دیگه گفت این مال شیر مادره که سنگینه خودش خوب میشه و همینطورم شد 

دکترنمیذاره بدم خودمم میترسم ضمن اینکه شبرخشکهای رژیمی گیرنمیاد آزاد باید دونه ۸۰۰ ب بالابخری

نه من الان دارم نان HA میدم خوب هم گیر میاد با قیمت دولتی

شیر خشک ندی خوب نمیشه

منم این راهو رفتم اسی. پسرم ۱۱ ماهگی خوب شد. رژیمتو رعایت کن و از میوه ها هویج و گلابیم میتونی بخوری که الان فصلشه. چندماه دیگه مونده بعدش راحت میشی حال الانتو خیلی خوب درک میکنم من افسرده شده بودم دیگه از مرغ و برنج سفید!

روز ۲۱ اسفند ۹۸ دو خط خوشگل موازی که به هم نمیرسند نوید رسیدن روزای قشنگ رو دادن❤😍 خدا شکرت لطفا این دو خط رو نصیب هرکی که نی نی میخواد بکن زودِ زودِ زود
2810