2777
2789
عنوان

بچه ها خسته شدم کسی نوزادحساسیت ب پ گاوی داره

| مشاهده متن کامل بحث + 1765 بازدید | 263 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میپرسن شیرخودت میدی میگم آره دکترای میشه شیرخشک معرفی کنید دارم دگ نابودمیشم میگن دختربروشیرخودتوبده ...

دیگه حالا دکترات مشکلشون کیز دیگست وگرنه سه تا شیرخشک نان،  اپتامیل و ببلاک نو ایران تولید میشه هیچوقتم کمبود نبوده. 

هر کاری صلاح میدونی همون کار رو انجام بده سوال پرسیدی منم از روی خیرخواهی اومدم تجربه ی اقوام نزدیکمو بهت گفتم دکترشم تو ایران بهترینه. 

دیکه تو صلاح خودتپ بچتو بهتر میدونی همین کاری تا الان میکردی رو ادامه بده

بچه شما علایمش چیابود؟

بچه ی من حساسیت نداشت با شیر من سیر نمیشد ولی بچه ی دخترعموم حساسیت داره به پروتئین گاوی دکتر همون ماه اول بهش اپتامیل داد الان دیگه غذا میخوره بهتر شده

شما طبق نظر دکتر خودت عمل کن عزیزم.  

عزیزم من پسرم ۱۰ ماهشه بگو علایم چی داره بچت تا کمکت کنم

پسر من از اول مدفوع لزج داشت استفراغ زیادمیکرد ک الان استفراغش خیلی خوب شده بهتره ولی مدفوعش لزج هست همچنان اگر هم لزج نباشه آبکیه و قوام نداره اسهال نیستا چون روزی س بار یاچهاربارفوقش مدفوع داره وزنگیریشم خوبه بی‌قراری نداره فقط خوابش کمه ،نوشتم بالاتر چیامیخورم حدودسه هفتس رژیمم 

دیگه حالا دکترات مشکلشون کیز دیگست وگرنه سه تا شیرخشک نان، اپتامیل و ببلاک نو ایران تولید میشه هیچو ...

من ک خدای نکرده بی احترامی نکردم بهتون ناراحت شدین، فقط میگم دکتر نمی‌دونم چرااینجور میگن همون من خودمم راهنمایی درموردشیرخشکم می‌خوام خسته شدم از رژیم ک نتیجه چندان خوبی نداشته .ممنون از  راهنماییتون💌

بچه ی من حساسیت نداشت با شیر من سیر نمیشد ولی بچه ی دخترعموم حساسیت داره به پروتئین گاوی دکتر همون م ...

برم داروخونه آپتامیل اچ آ بگیرم ببینم تاثیر داره یانه خیر نبینن دکترا ک شیرخشک نمی‌دن منوراحت کنن

2810