2777
2789
عنوان

بچه ها خسته شدم کسی نوزادحساسیت ب پ گاوی داره

| مشاهده متن کامل بحث + 1765 بازدید | 263 پست

منم بچه ام حساسیت داشت دیدم دارم نابود میشم هیچی نمیتونم بخورم. تو بارداری از ویار شدید هیچی نمیخوردم  دیدم بعد زایمانم اینجوره شرایطم به دکتر گفتم برای بچه ام شیر خشک تجویز کرد  هم بچه ام‌ زود خوب شد چون شیرش درمانی بود و راحت شد هم خودم غذا خوردم جون گرفتم  داشتم سر این موضوع افسردگی میگرفتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی بوداسمش؟

نئوکیت البته ده سال پیش اصل بود .معجزه کرد همون تایم هم به سختی گیر می اومد .دومدل هست تا ۶ ماهگی از ۶ ماهگی بالاتر. با همون اولی خوب شد مثل دارو هست ولی تلخ تلخ 

اصلا بهش شیرخشک نده شیره خودت خشک میشه

ادرس غلط نده هرچقدر شیر منو اون خانم فامیلمون و هزاران نفریکهبچشون شیر خشک هم میخورن خشک شد شیر این خانمم خشک میشه

بچه یک روزه که نیست نزدیک شیش ماهشه.  

حالا این خانم خودش میدونه ما فقط راهکار میدیم ولی اینکه شما آدرس غلط میدی این بده. 

ماهم دکتر گفته شیر خشک بدیم.  شیرمونم خشک نشده.  حالا دکتر ایشون خیلی خاصه نمیدونم چرا بچه رو اذیت میکنه

ادرس غلط نده هرچقدر شیر منو اون خانم فامیلمون و هزاران نفریکهبچشون شیر خشک هم میخورن خشک شد شیر این ...

میپرسن شیرخودت میدی میگم آره دکترای میشه شیرخشک معرفی کنید دارم دگ نابودمیشم میگن دختربروشیرخودتوبده،شیرخشک نیست

2810