2777
2789
عنوان

بچه ها خسته شدم کسی نوزادحساسیت ب پ گاوی داره

| مشاهده متن کامل بحث + 1765 بازدید | 263 پست
من رژیم رعایت کردم استفراغش از صدشده مثلا۱۰ خیلی خوب شده ولی مدفوعش بلغمه همین هیچ علامتی نداره دگ

همین مدفوع نشون دهنده مشکلاتش هست دیگه

من تا دوسالگی همیشه و همیشه پوشک بچه ها رو کنترل میکردم چون اولین علامت رو توی مدفوعش میشه دید

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چکاریه اخه اینهمه اذیت میکنی هم خودتو هم بچروهمون شیر خشک که بهت گفتمو امتحان کن

کدوم شیرخشک؟چه مارکی بگیرم؟ علائم پسر من فقط لزج بودن مدفوع بیقراروووووو اینانیست.

علایم بچه شماچیبود؟

چکاریه اخه اینهمه اذیت میکنی هم خودتو هم بچروهمون شیر خشک که بهت گفتمو امتحان کن

کدوم شیرخشک؟چه مارکی بگیرم؟ علائم پسر من فقط لزج بودن مدفوع و داره، بیقراروووووو اینانیست.

علایم بچه شماچیبود؟

همینا عزیزم مدفوع لزج گلوله گلوله سفید و....بیقراری و استفراغ و...

ما تو شهرمون یه دکتر داریم که الان تقریبا ۷۰  سالشه و خیلی سرش میشه 

اون چند تا شیر خشک نوشت گفت هرکدومو که گیرت اومد بده 

پپتی جونیور از همه بهتره

نان HA

ولی تلخن بنظرم امتحان کن 

من که الحمدلله راحت شدم

اره همینایی ک شما میگید حذف کردم دکترم همینا رو گفت من خودم خودمو محدود کردم گفتم بهتر نتیجه ببینم

نه همینا کافیه وقتی بقیه اثری نداره روی این موضوع چرا خودتون رو اذیت می کنین

❤❤❤گر نگهدار من آنست که من می دانم 💚 شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد ❤❤❤ برای سلامتی نی نیم و سبز شدن دامن همه منتظرا اگه دوست داشتید یه صلوات بفرستید 😘😘🌸🌸
به شماعلائمش چی بود ؟ آخه مدفوع پسر من هست بعد کمکی شما چجوری شروع کردین

علائمش بی قراری زیاد خیلی خیلی زیاد بالا می اورد بعد سه ماهگی دیگه دوست نداشت شیر بخوره که خداروشکر با کارایی که دکتر گفت حل شد مدفوعشم اسهالی و لزج بود بعضی اوقات هم داخلش خون بود

کمکی از چهار ماهگی با سوپ چون دکترش (دکتر مقدادی) می گفت لعاب برنج و فرنی رفلاکس رو بدتر می کنه بعدا فرنی بهش دادم لعاب برنج کلا ندادم

❤❤❤گر نگهدار من آنست که من می دانم 💚 شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد ❤❤❤ برای سلامتی نی نیم و سبز شدن دامن همه منتظرا اگه دوست داشتید یه صلوات بفرستید 😘😘🌸🌸
علائمش بی قراری زیاد خیلی خیلی زیاد بالا می اورد بعد سه ماهگی دیگه دوست نداشت شیر بخوره که خداروشکر ...

روزی هم یکی دوبار به دستور دکترش بهش شیرخشک آپتامیل پپتی جونیور می دادم

به جای رب گوجه رب آلو یا رب انار بزن. اگه فقط محصولات گاوی رو رعایت میکنی میتونی بازم غذاهای خوشمزه بخوری. تخم مرغ هم میتونی صبحا بخوری. شیر بادوم درست کن با عسل بخور. مرغ و گوشتت رو چرا آبپز و بدون هیچی میخوری؟ قرمه سبزی درست کن، قیمه زعفرونی که به جای رب باید زعفرون فراوون بزنی و اصل قیمه این مدلی بوده، آلو اسفناج، به آلو، ته چین …

علائمش بی قراری زیاد خیلی خیلی زیاد بالا می اورد بعد سه ماهگی دیگه دوست نداشت شیر بخوره که خداروشکر ...

بچه من بیقرارنیست زیاد بیدارهست .لی گریه های شدید و اینانداره علایم آزاردهندش رفلاکس بود ک خیلی خیلی خوب شد شکرخدا فقط مدفوع بلغمی داره ک این نگرانم کرده بااینکه خیلی مراعات میکنم باز هم مدفوعش بلغمه،شما تهرانی کدوم دکتربردی

همینا عزیزم مدفوع لزج گلوله گلوله سفید و....بیقراری و استفراغ و...ما تو شهرمون یه دکتر داریم که الان ...

ببین من اگر پپتی جونیور گیربیارم بدم مثلاً از امروز بدم فردا اثرش میبینم ؟ شیرخودمو قطع کنم مثلاً برای ی روز؟ یااونم در کنارش بدم؟ ک اگر ی وقتی خدای نکرده نساخت بهش حداقل شیرم خشک نشه والای خیلی میترسم

2810